Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werytiurrtuy

Od roku klikam z pewnym facetem na gg...

Polecane posty

Gość werytiurrtuy

Mieszkamy oboje w dużym mieście. Nie spotkaliśmy się jeszcze. A teraz nie wiem czy się spotkamy, bo wczoraj rozmowa zeszła na taki tor: dzieci. Zapytał się mnie czy chce je mieć i ile.. powiedziałam, że chce, trójkę. On na to, że wykluczone, że chce mieć jedno. Dalej klikamy, ale on już z tego powodu nie chce się spotkać. ??? WTF?

Gość ubrane fakty
:O ile macie lat,15?

Gość werytiurrtuy
heh... on ma 30 ja 23....

Gość werytiurrtuy
Poznaliśmy się wirtualnie. Czy to zle? Ja chciałam poznać kogoś starszego, a na codzien (na uczelni) cięzko poznać 30 latka, gdy otaczają mnie rówieśnicy. A on po zdradzie swojej dziewczyny długo nie mógł poznać innej i tak wyszło. Ale zastanawiam się teraz czy z nim jest coś nie tak.

Gość anciaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie znacie sie i tyle. przez gg nikt jeszcze sie dobrze nie poznał. w realu wszystko wychodzi zotko

Gość ubrane fakty
rok bez spotkania?może uważasz go za swojego faceta? masakra.że tak ludziom chce się komplikować życie!

Gość haaaa haaaaa haaaaaaaaa haaaa
ponad rok klikałam z pewnym "rozwodnikiem", ależ miłość była wielka - pozdrawiam jeżeli przypadkiem ktoś jeszcze klika ze Zbysiem z Gdańska Brzeźna - troszkę byłam zdziwiona, bo tak jakoś wymyślał, by tylko nie doszło do spotkania, a spokojnie mogłam do Gdańska pojechać, a i on miał samochód. Gdy już miałam dość tylko pisania, to wyszło, że rozwodu nie ma i nie będzie, bo żonka chora na SM i nie wypada :D Myślałam nawet o o poinformowaniu żony o jego drugim życiu - tym internetowym, bo znalazłam kobietę na naszej klasie, ale sobie darowałam. Chyba i tak siedzą ze sobą bo muszą, nawet nie mają siebie w gronie znajomych. A może wzajemnie dają sobie alibi, by zawracać dupy naiwniakom i naiwniakom w sieci???

Gość miiiłka
te ...mamuty, tak wyginęłły

Gość ma chłop rację
mądry facet,widzi,że go zaraz w bachory bys chciała wrobic,też bym przestał z takim dzieciorobem gadać