Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapomniec złe chwile z życia

Moją córkę zgwałcił mąż CD...

Polecane posty

Gość zapomniec złe chwile z życia

Było to dawno,pamiętam jeszcze jaka byłam załamana,a córka żyje już swoim życiem,zapomniała o wszytkim (niby)ale w mojej pamięci to na zawsze zostanie.Ja go nadal kocham,.Byliśmy bardzo szczęśliwym małżeństwem.A ja nie moge o nim zapomnieć.Jesteśmy 14 lat po ślubie,i już się 6 miesięcy z nim nie widziałam o d tego zdarzenia.Może wybaczyć mu to wszystko?Ludzie popełniają błędy,wiem że większość osób zaraz napisze,że jestem nienormalna (tego typu rzeczy),ale ja o nim ciągle myśle,jestem za dobrym człowiekiem.Potrafie wybaczać.Czy są tu ludzie tacy jak ja?

Gość to dawno czy 6 miesiecy temu

Gość fghfghfghf
policja rozwod no co

Gość Jesteś okropną egoistką
Twoją córkę zgwałcił mąż, jest to największa obraza i najgorsze poniżenie jaki może dotknąć kobietę. W dodtaku miała 14 lat, przecież to dziecko, jego zachowanie jest obrzydliwe a sam zasługuje w najlepszym przypadku na potępienie. Bardziej kochasz jakiegoś obrzydliwego faceta niż własne dziecko, żal mi przede wszystkim Twojej córki, bo ja bym sie na jej miejscu zabiła.

Gość mam czarny nik ale co tam
pewnie jestem inna osoba ,niz Ty, bo nie ma takich samych osob.Mysle, ze ja bym byla lojalna wobec corki.Nawet gdybym wybaczyla , to nigdy bym nie chcial widziec takiego drania kolo siebie i swojej rodziny.Dla mnie ,on nie nalezy do twojej rodziny.Gwalt jest karanalny paragrafem, a coz dopiero gwalt poczyniony na wlasnym dziecku.Wybaczenie -moze pomoze Tobie prosciej zyc.Taki czlowiek powinien poniesc kare, chocby brakiem kontaktu z rodzina na zawsze.

Gość chore i patologiczne
a on chce z Toba byc? on skrzywdził Twoje dziecko, jesteś matką i powinnaś być po stronie córki. ten facet ją skrzywdził, swoją własną córeczke!!! nie jest normalny.. z pewnością nie jest człowiekiem, to bydle! nie wiem, co Cie w nim tak zaślepiło... jakieś pozytywne cechy charakteru? idź do dobrego psychologa i terapeuty. on powinien iść do więzienia za to, co zrobił. nie wiem, czy dalabym rade wybaczyć.. córka pewnie będzie skrzywiona psychicznie do końca życia :p a gdyby Ciebie zgwałcił Twój ojciec? chciałabyś, żeby mama była po jego stronie? albo chciałabyś mieć oparcie w matce?

patologia nie rozumiem takich bab kobieto tyle lat to trzymalas to teraz mozesz byc oskarzona o wspoludzial ze tegonie zglosilas durna jestes bo wlasnego dzieck anie bronisz przed mezem zboczencem

Gość podaję Twój temat na Policję
mam nadzieję, że odnajdą Cię po IP, kafeteria powinna to ułatwić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Jesteś okropną egoistką
oj ludzie dajcie spokój kobiecinie. Przede wszystkim to dla mnie Twój były mąż nie byłby już dla mnie człowiekiem tylko jakimś gównem, Ta Świnia zrobiła okropna krzywde Twojemu dziecku!!! Nie wracaj do tego patologa, opamiętaj sie

Gość chyba WASZA a nie twoja....

Gość retyukillDF
oj NIESTETY ALE W TY PRZYPADKU NIE WYBACZA SIĘ POŁOŚCI