Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartek 29 poradzccie

jaie sa trendy w przedszkolach w warszawie. hello kittly, disney?

Polecane posty

Gość ewewe
dr ojjj boli ale bartek nie pytal czym sie te dzieci bawia, tylko jakie sa trendy a moim zdaniem dziewczynka bez lali baby born lub baby annabell moze czuc sie gorsza :( :D:D

Gość ewewe
a tak na marginesie bartek 29 poradzccie nie napisales jaki masz budzet i w jakim kraju mieszkasz??? to moze byc b. pomocna informacja :)

Gość dr ojjj boli
mam znajomych ktorzy maja dzieci w tym wieku i wem czym sie bawia ,jakie rzeczy nosza do przedszkola zeby zaszpanowac:D:D

ewew w uk oczywiscie :P a budrzet tak do 50 funtow, wiesz szukam na allegro duzo jest tanich takich zabawek co daliscie linki ale uzywane a glopio uzywane bez pudelka dac :) ehh a ceny nawet 20 proc nowej sa, a uzyte moze kilka razy jak nowe ..

Gość ewewe
fajny ten znikopis ale moze tak dla dzieczynki w wieku 3 lat, 5 cio latka to juz moze troche za duza na to....

Gość ewewe
bartek 29 poradzccie skoro w uk to nie rozmumien dlaczego szukasz na allegro, przeciez w uk {wiem bo sama mieszkam i do tego mam corke 2.5 r} jest o wiele taniej! w pl to zdzierstwo!!

ja na allegro nie zukam tylko tu kolega mi linki podsylal i patrzylem , koiowalem nazwe i na ebaya wrzucalem .

Gość ewewe
idz najlepiej do sklepu disneya tam jest wiele ladnych rzeczy dla dzieczynek w tym wieku..i mysle ze 50 f to wystarczajaco na np. sukienke cindirelli i jakies buciki, male ksiezniczki kochaja sie przebierac ❤️:D

Gość ewewe
hyhy ten zestaw belle kosztowalby cie dokladnie 49 f :D perfecto ;) moja corcia chyba by oszalala z radosci jakby to dostala :D

wwwe fajne te sukienusie

Gość dr ojjj boli
dzieci w tym wieku juz maja swoje ukochane postaci z np bajek znam dziewczynke ktora uwielbia kubusia puchatka i ma w pokoju wszystko z kubusiem puchatkiem od poscieli po zabawki ale to juz wymaga od ciebie abys znal w jakims stopniu ta dziewczynke ktorej chcesz kupic prezent badz spytaj rodzicow poprostu....

Gość Natusia_
Proszę zagłosujcie na moją walentynkę: www.ilovemilka.pl/vD8AD7

Gość dr ojjj boli
spierdala,j z ta walentyka ...zebrac to pod kosciol!:O

ostatnio jej kupilem lalke bari muszkieterka sie nazywala bo o tej lalce mowila ze w przedszkolu sie bawia wiec taka kupilem, chyba zadzonie i co z rozmowy znow wylapie,

dr ojjj boli haha dobry jestes :D

Gość dr ojjj boli
te wszystkie linki ktore wyslam to sa pomysly na prezenty ktorej mojej chrzesnicy kupywalam ma 5lat i byla przeszczesliwa ,piszesz ze te rzeczy sa uzywane bez pudelka i glupio ale znadz punkt w ktorym ci to ladnie zapakuja i jeszcze lepiej moze wygladac niz w orginale ,ja zawsze prezenty pakuje u znajomej kwiaciarki i wszyscy sie zawsze zachwycaja,ide do domku ,udanego polowania na prezent🖐️

Gość ewewe
bartek 29 poradzccie a to dla corki szukasz prezentu??

Gość dr ojjj boli
jestem kobieta:)

ewew hehe i sie odkleic nie moze. nie dziwne bo sliczne! czesc mala! :D

dr ojjj boli dzieki czesc pan doradzicielko , a pomysl zeby samemu zapakwac dobry, kupic przezroczysta folie taka jak sa kwiatki zapakowane i wstazka przeciagnac,

nie nie, dla córki kumpla, to moj najlepszy przyjaciel i jade do polski niedlugo i chcialbym jej kupic cos stad zeby miala.

Gość ewewe
ja tez juz lece 🖐️ najlepiej spytaj sie dziecka i tyle :) wymarzona rzecz zawsze b. cieszy! papa

czesc! ja tez lece juz ale dzieki za pomysly ! papa