Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewangelia

Byłam dziś z synem w Heliosie.

Polecane posty

Z okazji jego 4 urodzin. Poszliśmy do Heliosa na Planetę 51. Seans dla dzieci - 9.30 rano. Rozsiedliśmy się w fotelach i ściemniło się światło i zaczynają się zapowiedzi... No i na dzień dobry puścili trailer "Wyspy tajemnic" z Leonardem DiCaprio. Kurde, horror jak ta lala. Jacyś obleśni, pokrwawieni ludzie. Jakieś baby z oczami zaciągniętymi bielmem wyskakują znikąd jak pajac z pudelka. Zawału można dostać. Zresztą same sobie wyobraźcie... horror, którego akcja dzieje się w zakładzie psychiatrycznym w pierwszej połowie XX wieku. Jakieś eksperymenty na pacjentach, duchy, halucynacje, potępieńcze krzyki itp... :O Kazałam synowi zakryć oczy bo jak 2x2 miałby po tym koszmary w nocy. Powiem, że mnie to trochę zbulwersowało! Zresztą oceńcie sami. http://www.youtube.com/watch?v=Kle267BM4Ak To jest odpowiedni materiał dla dziecięcych oczu? Planeta 51 jest b.o. :O

Gość LoBoToMiA
Wlacz carton network albo inne badziewie i poogladaj godzine. Nalicz ilosc trupow albo chorych bajek ;) polowa jest chora i tylko sie piora caly czas. Co za roznica czy bajka czy film, dziecko i tak wie jak krew wyglada ;) Wiec luzuj poslady ;)

A ja popieram autorkę... znam niejedno dziecko właśnie w wieku 4 latek które wybiegłoby z krzykiem albo co najmniej się popłakało...