Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iijjg

jestem gorsza bo nie buduje domu!!

Polecane posty

Gość iijjg

Normalny facet jak wszyscy wygla powiezialabymnawet poniżej przeciętności,brak matury żadna chodząca inteligencja.Ale mialw sobie coś co mi się spodobalo:niesamowita pewność siebie(zakrawająca nawet namanie wielkosci)fajne poczucie humoru i ladny uśmiech. Ale mnie zostawil...tak jak przeemną zostawil 5 innych kobiet "bo nie spelnialy wymagań"Kaza znich postuiach,lana i zadbana.. Co jakiś czas dzwonil i się chwalil jakmu sie wiedzie,gdzie wyjechal gzie planuje wyjechać,że dom juz wkoncowej fazie budowie itp..Jak dowiedzial się że kogosmam to mnie wyzwał(chodzilo o to ż emoj nowy facet tez ma dom i jest bogaty-sprawdził to na nk)stwierdził że powinnam miec faceta w swoim wieku anie stareszgo o 8 lat i ze ten facet to mój sponsor. Wkurzyłąm sie i nagaalam mu na co on :takie nic jak ty n i ebezie tak sie do mnie zwracac" ciagle podkreslał że jest szczesliwy wiec ja powiedzialam "ze tak jak ty nie zachowuje sie szczesliwy czlowiek" na to on "jestem szczesliwy mam dom..i powtorzyl takie nic jak ty nie bedzie tak o mnie mówić:O"

Gość iijjg

Gość Marcin84wwa
koles jest zwylkym burakiem

Gość jacekzkrakowa
a mowicie ze nie lecicie na tepych burakow z kasą:)

Gość Dorota z Brzeszczy
jaki z tego porał ??????????????? opisałaś sie i huj z tego masz?

Gość na tepych

Gość jestem ggrosza
owszem bo to prawda ja domu nie buduje i czuje że on jest z tego powodu lepszy.Miarą wartości człowieka w oczach innych ludzi jest niestety ale status materialny.Tak cie postrzegają ile masz.nie o n jeden tak ocenia

Gość ja pierolle

Gość wwwzalpl

Gość jestem ggrosz

Gość jestem ggrosz

Gość hfdgjfgf
myśle, że ten koles to zwykły burak. Im bardziej będziesz dla niego zimna i bez emocji tym bardziej bedzie cie pragnal i zalowal ze cie rzucil. Ale coz-zycie. Za pozno. Teraz ty jestes gora