Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlekozzz

Mleko Babydream z Rossmanna

Polecane posty

Gość mlekozzz

Może jakieś opinie o tym mleku??? :) warto- nie warto pozdrawiam

Gość Tionee
nie wiem jakie jest mleko, ale pieluchy i kosmetyki super!!

Nawet nie wiedziałam że jest takie. A ile kosztuje? Tak z ciekawości pytam, bo rzadko w rossmanie bywam.

Hej Ja kupuje od urodzenia malego do teraz ma 7 m-cy.I uwazam ze jest super. Mialam ostatnio nan 2 i z nan 2 r2 i strasznie rzadkie w porownaniu z tamtym. Ja polecam i cena super!!

Gość też tak miałam
Stosowałam ich chusteczki znim odkryłam lepsze, miałam rz pieluchy i byłam z nich zadowolona, ale kupiłam deserek jabłko w słoiczku i okazał się porażką, jakiś niesmaczny, a raczej smak mało wyczuwalny, ciężko mi określić o co mi chodzi, ale w porównaniu do gerbera, hippa i bobovity, beznadziejny był.

Gość też tak miałam
* miałam też pieluchy

Gość ja mialam deserki
byly pyszne :)

Gość babydream
kaszka meleczna z herbatnikami jest rewelacyjna, przepyszna. Bardzo lubię tez ich husteczki dla dzieci i krem na mróz

Gość mlekozzz
dzieki za odp. z tym mlekiem to mało kto się wypowiada właśnie, deserki różnie, kosmetyki ok :)

Gość chusteczki sa rewelacyjne

Gość agnole
ja od 2 dni daję synkowi mleko Babydream z Rossmanna - nr 3 bo mały skończył roczek. Jestem na razie zadowolona - mleko gęste, synkowi smakuje, nie wymiotuje, kupy w porządku, nie uczuliło też. Cena super atrakcyjna - 14.99 zł. za 600 g, skład podobny do innych mlek modyfikowanych. Mleko nr 2 - to 800g za tylko 17.99 zł. Wczesniej karmiłam Bebiko ale jest coraz droższe teraz 12.50 zł. i więcej zależy gdzie kupiłam! Ja polecam, moja koleżanka od dawna daje dziecku 1 a teraz 2. Mały rośnie jak na drożdżach i żadnych problemów z brzuchem. Wyprodukowane w Niemczech. Inne produkty z tej serii też są dobre - szczególnie kaszki 5,26 zł. za 300 g, a Bobovita 6,99 zł. i więcej za 230g., zupki, deserki, husteczki - wszystko dobre. Ja jestem zadowolona.

Gość Naranja.
My tez probowalsmy i bylo bardzo fajne. Bierz spokojnie ! :)

Gość Naranja.
Mleko Babydream robi niemiecka Humana (z ta z Polski ma niewiele wspolnego).

Gość gość
Ja stosuję wszystkie produkty z Babydream szampon oliwka chusteczki pieluchy moim zdaniem produkty super nic się małej nie dzieje ma 25 dni i mało jej mojego pokarmu i trzeba ją dokarmiać kupiłam NAN ale jak dla mnie drogie.Zastanawiałam się jakie kupić ale skuszę się na to zobaczę i się na pewno podzielę opinią.Pozdrawiam buziaki dla wszystkich skarbów.

Gość gość
Mleko naprawdę dobre,moim zdaniem lepsze od Bebiko.Dawałam dziecku 2 i 3 ale niestety był brak mleka przez miesiąc(dalej jest) we wszystkich Rossmannach we Wrocławiu i kupiłam Bebiko 2 ,zobaczymy czy córka wypije bez grymaszenia :/

Gość gość
To mleko produkuje niemiecka firma,u nas to jest humana;)mleko dobre i polecane przez mamy,aczkolwiek mojemu synkowi nie podpasowalo,mial mocne zatwardzenia po nim i niestety musielismy zmienic na bebilon

Gość gość
W zyciu bym nie kupila nic firmy babydream z art spozywczych!!! Pracuje w ross i wiecznie sa zwroty bo towar nie spelnial norm itp. To sie dzieje nagminnie! Czesto zanim zdejmiemy z polek ktos i tak zdazy kupic...biedne dzieci :(