Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarazka_

pytać czy poczekać?

Polecane posty

Gość yyyyy up
a moze faktycznie wszesniej tak szalal za toba ze nazbieralo mu sie jakis zaleglosci i musi cos zalatwic:)

ja w takim zwiazku jestem juz ponad rok. raz jest dobrze raz zle. ale trwam w tym. mam mnostwo podejrzen co do jego wiernosci. czasem az mnie rozpiera mysl o tym, ze sa inne. ale go na goracym uczynku nie zlapalam. tylko czasem te milczace zachowanie daje mi do myslenia. sa chwile, ze mam ochote to rzucic w cholere i odejsc. poczekaj troche daj mu sie odezwac nie pokazuj jak to bardzo cie boli, ze sie nie odzywa. poczekaj jeszcze troche i obserwuj jego zachowanie.

Gość yyyyy up
a jak z nim ostatnio rozmawials to spytalas kiedy sie teraz zobaczycie?czy on nic nie wspominal?jak przebiegla rozmowa w jakim tonie??jak zwykle??

Gość zarazka_
mieliśmy się spotkać w sobotę, ale okazało się, że jednak nie może. Od tamtego czasu cisza w tej kwestii.

Gość yyyyy up
xtravvagunz a dlaczego masz podejrzenia ???zawiodl cie ??oszukal ??dowody to beda jak na goracym uczynku zapiesz go za wacka??

Gość yyyyy up
kurde co sie bedziesz zastanawiac wez zadzwon i problem z glowy,co bedziesz sie zadreczac myslami,zadzwon i spytaj czym taki zajety ze nie ma czasu na sms,czy cos sie zmienilo,albo powiedz ze dobrze byloby sie spotkac zeby pogadac jak ci zalezy>...

Gość yyyyy up
a moze jest tak ze ty zawsze czekasz na jego inicjatywe?

Gość zarazka_
nie czekam...ale pisałam że chce się spotkać i pogadać to nic nie odpisał. zastanawiam się czy warto w ogóle jeszcze pisać i się narzucać?

Gość kevinsamwdomu
naprawde dziwny koloooooo daj sobie spokoj zanim się zaangażujesz, bo bedzie bolało

" tak zawsze jest na poczatku tel ,sms codziennie jakis kontakt pozniej to wszystko powszednieje i taki mezczyzna stwierdza ze juz nie musi sie starc bo nie ma po co i o co....jest bardziej pewny siebie i widzi ze ci zalezy i lekko idziesz w odstawke ...." NIEPRAWDA. Nie zawsze tak jest. A jesli tak jest, to nie jest normalny, fajny związek tylko jakieś chore gierki. Zarazko-może Twój facet lubi się bawić w takie gierki, a może faktycznie chce zakończyć to milczeniem...obie te wersje są niewesołe, więc ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła i normalnie pogadała. Jeśli facet jest normalny, to nie odbierze tego jako narzucania się. A jeśli odbierze...cóż, przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz. Ale nic nie radzę, zrób co zechcesz, żeby nie było na mnie ;)

nie zawiodl. a czy oszukal? hmm...zawsze ma wytlumaczenie na kazde pytanie. albo sa zaraz nerwy i klotnia bo to jest straszny nerwus albo oskarzenia, ze mu nie ufam. moze zaczne od tego, ze ma wielu wolnych kolegow ktorzy go wyciagaja z domu. nie wiem co oni wtedy robia ale wiem, ze to straszni babiarze. czesto nie odpisuje po 22giej. teraz wymyslil, ze ma cos nie tak z telefonem i w niedziele jak ode mnie pojechal to sie nie odzywal az do nast dnia. a mam przeczucie, ze gdzies pojechal z kolegami. telefonu mu nie moge sprawdzic bo go pilnuje i twierdzi, ze mi nie bedzie sprawdzal tel i ja mu tez nie. bo jesli to zrobie bedzie to 1 i ostatni raz. aj szkoda gadac... mimo wszystko mowi, ze mnie kocha i chce byc ze mna. ale ja sie wykanczam powoli.

Gość zarazka_
kevinsamwdomu - za późno...już się zaangażowałam i to milczenie bardzo mnie boli :( Nigdy wcześniej nie miał takich akcji...jeśli nie był pewien swoich uczuć to albo to napisał albo prosił o spotkanie. Dlatego zastanawiam się teraz o co może chodzić?

Gość A może Ty się
go zapytaj a nie pytasz się na forum o jakieś bzdety...

Gość kolecczarnegotulipana
Tez mam taki przypadek z ta roznica ze znamy sie dlugo i juz sporo jestesmy "razem". No wlasnie razem, a jednak osobno. Widujemy sie rzadko, czesciejd zownimy nie piszmey smsow, gdyz moj chlopak " nie lubi pisac", wiec sie nie ma zamiaru zmuszac. Ja na pocztaku marudzilam/prosilam az w koncu przejelam jego taktyke. Nie pytam keidys sie spotkamy/nie dzwonie czesciej niz raz w tygodniu smsow nie pisze prawie wcale. Po prostu taka olewka. Wczoraj mu napisalam w smska i obiecalam,ze zadzwonie. Jakos sie nie zebralam i nei zadzwonilam. Dzis zadzwonil mi w godzinach pracy (czego nigdy nie robil) i z wyrzutem sie spytal czemu wczoraj nie zadzwonilam. Odpowiedzialam, ze nie zadzwonilam bo mi jakos nie wyszlo. On na to " no jak ci moglo nie wyjsc zadzwonienie do mnie". No to moja odp byla " tak samo mi nie wyszlo zadzwonienie jak tobie spotkania ze mna nie wychodza". (Widujemy sie na prawde zadko). W sluchawce zapadla cisza i zmiana tematu. Dlatego przestalam sie przejmowac jego humorami i ciaglym brakiem czasu. Nie mecze, nie nekam, dzwone od swieta i zachowuje sie dokladnie jak on. I zaczyna to odnosic skutki ;-) Mamy kolo 30stki i ponad dwuletni staz zwiazkowy ;d

Gość zarazka_
myślisz, że nie pytałam? ale ileż razy można pytać o to samo w szczególności, że się nie odzywa.

A co do czytania cudzych smow... Czasami jest tak,ze szukamy zcegos, czego na prawde nie chcemy znalezc. Raz w zyciu przeczytalam smsy mojego faceta, ale wtedy akurat mielismy "przerwe w dzialanosci";) Zrobilam to po raz pierwszy i ostatni. Dlugo sie pozniej meczylam sama ze soba czy on aby tych smsmow nie zaczal pisac bedac jeszcze ze mna. Byla ich cala skrzynka, a noby smsow nie lubi pisac. Jak sie po ra zkolejny zeszlismy powiedzialam mu potwarcie, ze raz w zyciu wzielam jego telefon i przezytalam i ze mam nadzieje, ze juz zakonczyl te pisanie.

Gość zarazka_
Jakoś w tej kwestii mu ufam i nie czuję takiej potrzeby by sprawdzać jego telefon.

no i tej wersji sie trzymaj i tam nie zagladaj. Jak raz zagladnelam i nie mam ochoty na powtorke.