Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaśna

smutno mi

Polecane posty

Gość smutaśna

Gość smutaśna
nie jestem do końca szcześliwa z moim chłopakiem;-( tarez ogładałam filmy na youtube takie o miłości i zastanawiam sie czy nie rozstac sie z chłopakiem ktory CHYBA nie jest moim marzeniem... sama nie wiem ostatnio mam mega dołek.. wszystko mnie przygnębia... nie mam z kim pogadac;-((wyżalić sie..

Gość smutaśna
dlaczego nie ktorzy sa tacy szczęśliwi ze az im po zazdrościć.. ja zawsze miałam jakiego cholernego pech;-(( jestem naturalna dziewczyną.. bez sztuczności, zadbana, zgrabna i ladna tak mnie oceniaja choć bedac z moim chłopakiem przestałam sie czuc pewna, doceniana..;-((

Gość smutaśna
mamy 12 i 13 lat

Gość Nympho
Jak nie jestes happy to nie rań faceta. daj mu odejsc. a ty sie nie smuc. szczescie jest blisko- na wyciagniecie reki. Tylko człowiek musi sie nauczyc patrzec na swiat. i odnajdywac szczescie....

Gość smutaśna
jestesmy ze sob rok ja nie długo bede miec 18 a on 20.. wiem ze jestesmy młodzi... ale ja jestem taka że jak kogoś poznam to trzymam dystans a jak przestane go mieć to sie tak mocno przywiązuje.. i jest mi trudno poodjać decyzje

Gość smutaśna
jestesmy juz dorosli :)

Gość smutaśna
miałam kiedyś mały kompleks bo jestem niska.. dzieki niemu przestał mi to przeszkadzac (on ma 180cm)bo wiedziałam że on mnie taka akceptuje, ale teraz nie czuję sie przy nim ładna bo nawet jak mam nową rzecz czy ubiore się elegancko to nie powie nic... a czasem mogł by byc miły...

Gość smutaśna
jest mi cieżko ;-(((( bo chciała bym czuć sie przy nim szcześliwa, dowartościowana, a tak nie czuje sie kochana!!

to normalne . jak będziesz miała nastepnego to bedzie to samo.... zauroczenie .... a później siepłe kapciuszki i telewizja i nudy.... norma... takie jest zycie

co do ubierania się ładnie .... tez wiem cos na ten temat . facet ktory juz cie zdobył nie reaguje juz tak jak kiedyś .... wystroisz sie i nic, a obcy kolesie cię obcinają. to jest norma . niechce cię straszyc ale im bardziej ulegniesz tej nudzie tym gorzej dla ciebie. wiec staraj sie z nim gdzies czesto wychodzic najlepiej do znajomych .... planowac z nim jakos czas.... zebys nie zwariowała w nudzie .... a ubieraj sie dla siebie.

Gość smutaśna
nie widzimy sie czesto bo nie mamy jak... meczy mnie to że on taki jest troche obojetny o nic nie pyta ani nic. czuje sie już jak bym była tylko kolezanka.

Gość smutaśna
ostatnio to na świeta zauważył jak jestem ubrana bo ubrałam spódniczke a ja prawie wcale nie chodze w spodniczkach. powiedział że ślicznie wyglądam i potem głaskał moje nogi. ja sie ubieram dla siebie a czasem jak coś skomentuje.. "o jaki dekold, ciekawe dla kogo sie wystroiłaś" to mnie tak wkurza.

Gość smutaśna
jak rozmawiamy przez tel a to jest żadko.. to kończy rozmowy "NARAZIE" to mnie boli bo tak to do kolegi niech sobie mowi a nie mi. nie powie pierwszy kocham cie tylko ja zawsze mowie a raczej mowiłam teraz powiedziałam sobie ze bede czekac aż on mi powie.

Gość smutaśna
piszemy tylko jak gdzieś wychodzimy no ok nie mam nic do tego ale czy nie może w te smsy wlepic ciepłe słowo...

Gość smutaśna
rano jak sie obudzi to tylko dostaje smsa wstaje. wieczorem tylko dobranoc. na poczatku to pisał coś miłego.. albo jak był w pracy to napisał sam od siebie kocham Cie albo myslę o tobie a teraz nic. wogóle pisanie u nas to wyglada tak ze ja zadaje pytania on odp tak, nie ,nie wiem, może.

jakbym widziała swój związek xD w sumie nie wiem co ci doradzić bo mam prawie identycznie ... kiedyś mi to tez przeszkadzało... nawet myślałam o jakieś przerwie.... i wogóle. identyczne texty o dekoldzie .... jeszcze mi niepozwala chodzić w szpilkach po mieście samej hehe .... faceci są dziwni ... ja jestem ze swoim 5 lat. i wiesz troche się pogodziłam z tym wszystkim .... ciesze sie ze mnie szanuje... w kłutniach z innymi broni, itp itd. tak juz niestety jest ze z czasem przychodzi juz przyzwyczajenie..... i niejest tak kolorowo jak na początku.... niema juz róż w drzwiach .... przyzwyczajenie.

"wogóle pisanie u nas to wyglada tak ze ja zadaje pytania on odp tak, nie ,nie wiem, może." wszystko co piszesz jest u mnie identyczne... hehe az niemoge uwierzyc

Gość smutaśna
chyba wszyscy sa tacy sami.. jak sobie z tym radzisz?? pocieszyło mnie to że nie tylko ja mam taki problem...;-)

Gość smutaśna
a mnie zastanawia wszystko jak to będzie dalej wyglądało.. gdy mu mowie żeby okazywał mi czułośc too popada w złość i mowi że znowi rzesadzam i wymyślam. no ale czy on nie moze zrozumiec że to ze mi napisze coś miłego mnie ucieszy.

Gość takakakakakakkakakakakakakakka
ciesz sie ze masz chlopa

Gość Będzie lepiej
uwierz!

Gość smutaśna
jak byliśmy kiedyś na imprezie i wypił sobie troche to zaczał mi takie komplementy mowić że aż w szoku byłam.. ale teraz wiem że tylko alkohol t spowodował.. a co tak naprawde czuje nie wiem;-((((((((((((((((((((((((((((