Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssw

obrazilibyscie sie jakby wasza dziewczyna

Polecane posty

Gość sssssssssssw

na swoim fotoblogu po studnówce wkleiła zdjecie ze swoim byłym chłopakiem podpisane "z moim ulubionym exboyfriendem"a była na studniówce ze mna.Oczywiscie przy tym ssformuowaniu zrobila mine zakochaną(co miało sie tyczyc że we mnie)Ale wkleila zdjecie ztamtym

Gość 50 sssssssssssw

Gość 50 sssssssssssw

Zdjęcie z tamtym, a Mina zakochana do Ciebie? O naiwny, w cuda wierzysz :D

Gość TH is IT
Każ jej to skasować albo niech wraca to tego fagasa

Gość nie jestem ladna
wklej swoje zdjecie ze swoja byla i bedziecie 1:1 , a jak nie to z jakas eksta modelka czy aktorka i dopisz - ideal kobiecej urody

nie wiem czy bym sie obrazila bo jestem dziewczyna ale pewnie nie chciala zrobic nic zlego. jak cie to boli to powiedz jej zeby usunela to zdjecie. w sumie to ze sobie zrobila ta fote to nic zlego ale nie powinna jaj tak podpisywac

nie wiem czy bym sie obrazila bo jestem dziewczyna ale pewnie nie chciala zrobic nic zlego. jak cie to boli to powiedz jej zeby usunela to zdjecie. w sumie to ze sobie zrobila ta fote to nic zlego ale nie powinna jaj tak podpisywac

Gość jasne chlopie
sluchaj tych "mondrych" babskich wypowiedzi, ze sie nic nie stalo- z twoja laska jest cos nie halo, po takim zagraniu nalezy sie grzecznie pozegnac i poszukac sobie normalnej dziewczyny

Gość nie jestem ladna
na przyklad takiej jak autorka postu powyzej

Gość jasne chlopie
laska udowodnila ze: 1) jest tepa, bo inaczej nie da sie wytlumaczyc, ze umieszcza takie zdjecie w miejscu powszechnie dostepnym, 2) jest niedojrzala, vide "moj ulubiony exboyfriend"- WTF??? Szemranym znajomosciom z bylymi mowimy stanowcze NIE. 3) ma w dupie swojego mena. Tyle w temacie, dziekuje za uwage, zapraszam na wiadomosci jutro o 19.30.