Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

foribiddenfruit

UCZUCIA...problem miłosny

Polecane posty

jestem z panem x rok i parenaście tygodni. w pewnym momencie bardzo się w nim zakochałam,ale przed nim był pewien y ,który mnie rzucił po 3 miesiącach...to był dla mnie cios ,ponieważ nigdy wcześniej nikt ze mną nie skończył i to dosc dziwnie,bo przez telefon. Po paru miesiącach kiedy zaczynałam związek z panem x pan y zaczął opowiadać mojej przyjaciółce a jego dalekiej siostrze ciotecznej jak bardzo żałuje itp itd...mieszał mi w głowie na początku związku z panem x,że będzie czekał etc... No w wakacje znalazł dziewczyne i z tego co się dowiedziałam znów skończył związek- na szczęście już nie ze mną. No i niedawno byłam na imprezie nie spodziewanie wpadł on i była ze mną tam moja przyjaciółka znów zaczął jej gadać,że jak on bardzo żałuje,że ja byłam wyjątkowa,że będzie czekał a jak ona stwierdziła,żeby znalazł kogoś on stwierdził,że chce mnie. kurcze,dziewczyny,uwierzcie,że nie wiem już co robić,myśleć,z panem x ostatnio bardzo nam się nie układa ale nie mam zamiru z nim kończyć ,tylko dlatego,że "świnia",która mnie zostawiła nagle od czasu do czasu sobie o mnie przypomina. Ale to boli,nie powiem. Po chuj ktoś o sobie przypomina i to akurat kiedy drugiej osobie się nie układa? Byłam pewna,że pan x jest tym jedynym,w sumie jestem nadal ale myśle czasami o igreku. Mam takie mieszane uczucia...:(

to sobie nie zawracaj głowy panem Y, a myslisz o nim tylko dlatego ze to on Cie rzucił pierwszy