Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana35

mam juz dosc mojego meza!!!

Polecane posty

Gość zalamana35

prosze niech sie ktos odezwie,jestem zalamana,mieszkam zagranica ,nie mam tu nikog a maz mnie dobija

Zawsze mozesz nawiazac znajomosc z rodakiem, ktory tez mieszka poza krajem, by umilic swoje zycie :)

Gość zalamana35
mieszkam tu od 3 lat,z poczatku bylo nawet fajnie bo wszystko nowe,ale teraz....nie dosc ze nie mam tu znajomych ani kolezanki bo maz mi zabrania,to jeszcze on caly czas spi albo przed kompem i tv przesiedzi,ja zwariuje!!!

Gość zalamana35
witam wszystkich,dzieki za odzew

Gość zalamana35
niemcy

normalka, ja tez nie mam kolezanek ale ja nie trawie kobiet w ogole a w szczegolnosci tych z zagranicy :P ale nie rozumiem jednego - JAK CI MOZE ZABRANIAC KOLEZANEK ALBO COKOLWIEK???? jesli non stop spi to po prostu wyjdz i tyle, nawet nie zauwazy. albo wez wolne w pracy i spedz caly dzien na miescie. mozna w ten sposob niezle odpoczac a gdzie mieszkasz?

Gość karoolek................x
no cóż widac wyraznie kolejna tempa strzała

Gość zalamana35
pracuje prawie codziennie i zazwyczaj przez centrum do domu wracam,ilez mozna po sklepach latac ,w dodatku samotnie;(

Ja mieszkalam 7 lat w Niemczech.Zero znajomych,maz nudziarz...Wrocilam do PL,zwiazalam sie z kims innym i teraz wiem ze zyje!!! Wspolczuje Tobie bo wiem jak to jest na obczyznie .

Gość zalamana35
kogo masz na mysli karoolek???nie wydaje mi sie zebym byla tepa

Gość zalamana35
lady pretensja.............ja juz po 3 mam dosc!!! mam tu prace i coraz czesciej mysle o wynajeciu mieszkania tylko dla siebie i dziecka czuje sie jak w wiezieniu, w dodatku tesciowa mnie nie trawi bo polka jestem no i nie bogata

ciebie i nie tepa a tempa pisze wszak wyraznie ! a jak cie nazwac ? co d zieckiem jesteś ? maż mi zabrania , a jakie prawo ma do tego ? zabron mu wiec siedziec na kompie .., co masz za problem >?

Dziwie sie sama sobie jak ja tam wytrzymalam.Inna mentalnosc,inne tradycje...Nigdy bym juz tam nie wyjechala.

Gość zalamana35
karoolek,nie chce wszczynac wojny bo i tak jak grochem o sciane.nie rozumiesz,ja nie mam tu nikogo,cala rodzina daleko,szkoda mi nerwow na bezsensowne klotnie

Gość Polecam tez ten film
Zalamana, co sie stalo? Gdzie mieszkacie?

ale co ma to ze tam nikogo nie masz do tego ? to tylko potwierdza to ze jestes tempą strzała !! jestes uposledzona ? przeciez to ze nie masz nikogo to twoja wina ! rozumiem , ze nie masz tam rodziny , ale juz kolezanki znajomych przyjaciół ? i ten tekst maz mi zabrania ? a moze cie jeszcze gwałci ? ty nie rozumiesz o czym ja pisze ! bos tempa strzała - i tyle

Gość zalamana35
to sie ciagnie od jakiegos czasu.....a moja tesciowa po prostu marzyla o synowej niemce najlepiej z grubym posagiem

Gość zalamana35
wiesz co karolek.latwo ci oceniac ludzi anonimowo to teraz ja ci cos napisze...........wypierdalaj stad jak ci sie nie podoba!!!

ano wszyscy cie tu ocenia anonimowo , nikt cie tu wszak nie zna , weszlas tu po co ? po współczucie ? ja tam niezaradnym nie współczuje !! dajacym sobą manipulowac - tez nie ! kim jestes ? sama sobie odpowiedz no pomysl !! "maz mi zabrania " a ty niczym posłuszne ciele sie godzisz ?!! o czym to swiadczy ? rozumiem jak by ci zabraniał isc na ulice i zarabiac dupą , albo cos innego , ale wychodzić , poznawac ludzi ? Dlaczego nie pracujesz ? pewnie nie znasz jezyka jeszcze , jesli tak to dlaczego ? w pół roku sie da rozumiec i mówic tam bedac , jesli nie - tempa strzała ! itd. itd.

Gość zalamana35
pracuje!!!!i mam dwie prace,wiec nie polecailam na kase jesli to masz na mysli!!!!jestem samowystarczalna finansowo a komu mam sie wyzalic?schorowanym rodzicom mieszkajacym 1000 km stad??ty pewnie i tak tego nie zrozumiesz

Gość zalamana35
mieszkam w Kassel

nie mialem nic takiego na mysli , ale jesli pracujesz to oki , tylko dlaczego nie masz kolezanki z ktora gdzies bys mogla wyjsc i dlaczego masz z tobą nie wychodzi - to wszystko conajmniej w połowie twoja wina ! No tak jeszcze rodzicą chcesz sie zalic i ich trapic !! kolejny raz udowodniłas to ze jestes dziwna ! co moze mamusia ma cie za raczke poprowadzic ? bo sama rady sobie nie dajesz >?

Gość zalamana35
a co do jezyka ,to bez obaw ,znam na tyle ze moge spokojnie sie porozumiec

w Kassel jest polaków , ze gdzie kopniesz tam trafisz , wejdz na internet i poszukaj kontaktow , ale kto by chciał z marudą i jeczydłem sie zadawac