Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana35

mam juz dosc mojego meza!!!

Polecane posty

Gość karoolek................x
sek w tym , ze porozumiec , a porozumiec to roznica , skoro z wlasnym mezem sie porozumiec nie morzesz to jak z innymi ??

Gość zalamana35
czytaj uwazniej to co pisze nie mam zamiaru sie zalic rodzicom,ale czasami klekam po prostu ..nie mam z kim pogadac owszem maz chetnie mnie wyciaga do jego rodziny ktora jest dziwna i tylko obgaduje nieobecnych i zazdrosci innym ktorzy maja lepiej poza tym moj maz nie byl ze mna szczery do konca i wiele spraw sie wydalo dopiero po slubie nie moge miec kolezanki bo do mojego domu nie moze zadna przyjsc jedyny kontakt to dziewczyny w pracy,ale jak zaciesnic kontakt gdy nawet spotkac na kawie sie nie mozna po pracy

jak sie nudzisz,to moze wez sie za czytanie,doksztalcaj sie, jest pare dobrych ksiegarni internetowych z polskimi ksiazkami w niemczech, chociazby perperuna.de

jak nie mozna ? ogranicza ci wolnisc obywatelską ? dajesz sie ? pozwalasz na to - patrz moje okreslenie ....

2 potencjalnych mam :) :) :) jeszcze nie smigani :) wspolczuje, ja akurat jestem typem samotnika wiec mi nie przeszkadza. plusem jest ze mi facet nic nie zabrania bo dopiero bym sie wkurzyla i jemu tez zabronila tego czy tamtego 😠 ja akurat kisze sie w biurze, jakies 20 min od centrum wiec dla mnie to atrakcja, zwlaszcza na tygodniu kiedy jest malo ludzi. ide w spokoju zjem sobie lunch albo pojde na kawe z podwojna pianka.

Gość zalamana35
nie wiem czemu uwazasz ze jestem marudna ale masz troche racji............to wszystko mnie przytloczylo zawsze bylam raczej wesolym czlowiekiem,a teraz....zywy trup;(

to ty wyciagaj meza !! i nie do rodziny , bo jej tam nie masz , ale jest kino , teatr , wystawy , paby , restauracje i wiel wiele innych rzeczy - nie chce ? !! kopa w zad i idę sama co cie siła zatrzymywac bedzie ? no to masz tam w niemczech odpowiednie instytucje ktore ci pomogą jak nic , szukaj w internecie ... kapujesz ? nie - bos - patrz moje okreslenie

sytuacje mamy kochani taką (w tym przypadku ) na jaka pozwalamy by była !!

Gość zalamana35
czasami czuje sie jak w wiezieniu..... kiedys umowilam sie z kumpela w centrum (pozniej wyjechala niestety) zadzwonil do mojej pracy czy pracuje nadgodziny....szefowa powiedziala ze normalnie juz dwie godziny temu skonczylam prace.......zadzwonil do mnie i powiedzial ze ja nie wroce w ciagu 30 min to zamyka dziecko na klucz i jedzie do kumpla..tak jest za kazdym razem pozniej jeszcze wojne mialam ze sie szlajam a on z dzieckiem w domu

bo trzeba byklo do niego zadzwonic i poinformowac o tym ze wyhcodzisz z kolezanka na 3 godziny , a straszyc to sobie moze ! dziecko jest tak samo jego jak twoje !! ja bym to dziecko wzioł jak by mi tak zrobił i zawiuzł do jego matki i dalej poszedł na to spotkanie

Gość zalamana35
nie ma lekz jednej strony chce uratowac to malzenstwo......z drugiej mam dosc walki z wiatrakami

ty nie walczysz , ty jestes bierną !! tak tego nie uratujesz ,a zniszczysz siebie

i nie wojuj z nim , wszystko na spokojnie , ale konsekwentnie , jak sie bedzie ciskał nich sie ciska ! udusi sie sam w tym ciskaniun , ty spokoojnie i grzecznie , ale stanowczo

Gość vvvvhhhh
współczuje., tak szczerze ci powiem, ze nie chce mi się wyłazić do koleżanek, łazić po sklepach, na kawki pizdetki, bo mi szkoda cennego czasu , który mogę spędzić z moim ukochanym mężem..poprzytulać się, nadrobić stracony dzień, ugotować coś dobrego, nie wyobrażam sobie żebym mogła być gdzieś indziej, w czasie w którym mój mąż byłby w domu..a jak chce gdzieś wyjść to zabieram męża, zakupy, kino czy restauracja..dodam, ze tez mieszkam za granicą już 5 lat,

Gość zalamana35
moze to racja moze taki spokoj jego rozsadzi w koncu

Pytanie , czy jej maż pozwala sie przytulac , bo skoro jak pisze spi , albo siedzi przed kompem ?? i nie kazdy w ten sposób funkcjonuje

maż musi byc partnerem , przyjacielem , jesli jest tylko mezem , jest do bani