Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziarek_84

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość
wszyscy tacy sa niezaleznie od płci przed wsyzsktimi trzeba udwac ze sie im ufa ,a tak naprawde wiedziec swoje :( 😭

Gość chce byc facetem
baby to chooje

Gość TejlorKrand
też chciałabym byc facetem,chociaż nie bylabym już taka ładna jak teraz:D:D:D ale mialabym spokój i pewnie na wszystko mialabym wyjebane bo tylko oni tak potrafią...

Gość
PYTANIE DO MĘŻCZYZNY ZADAJĄCEGO PYTANIE - JAK TO JEST NALEŻEC DO PODGATUNKU :D

Gość
ejjj no co wy ?? ja nie chciałabym być facetem za nic :P mam zajebiste zycie jako kobieta właśnie z randki wrociłam :P

ja bardziej ufam facetom jesli chodzi o przyjazn niz dziewczynom sprawdzone und potwierdzone

podgatunek czego? jak np. grizzly jest podgatunkiem niedźwiedzia brunatnego czy inaczej?

Gość
podgatunek sam w sobie :P ale jak juz tak sie domagasz to ... WSZYSTKIEGO :P głównie czlowieka :D sloneczko :D

" ale mialabym spokój i pewnie na wszystko mialabym wyj**ane bo tylko oni tak potrafią..." a czemu nie potraficie?

Gość baby som gupie
:(

Gość
nie mówić w moim imieniu ok ?? ja mam wyjebane na wiee a zwłazcza na wielu heh i bawi się ich kosztem a wtedy raczej trudno chciec byc jednym z nich hehe i dawac robic z siebie jelenia :P

grizzly jest podgatunkiem a jest większy i silniejszy od brunatnego, podobnie jak kodiak chyba opacznie rozumiesz pojęcie "podgatunku"🖐️

Gość TejlorKrand
czemu nie potrafimy? bo nasza natura już jest taka pojebana,ze wszystko analizujemy co nie daje nam bardzo często spokoju :O każdy ruch,słowo wszystko jest poddawane analizie... a wy co? macie po prostu wyjebane :D czasami ucze sie tego od was,chociaż po chwili sie łamie i nie daje rady ,musiałby nade mną ktoś kontrole sprawowac i powtarzac mi "miej wyjebane!" :D

Gość
matko czy nie możesz zwyczajnie uznac za fakt że próbowałam Cie obrazic ? nie da sie tego dosłownie przełożyć na "rase ludzką" ale wiesz co metaforycznie miałam na mysli prawda ?? czepiasz sie detali a pomijasz założenie przekazu hehe :P

Gość
POWTARZAM JA POTRAFIĘ !!! MOGE UDZIELIC KILKU ZŁOTYCH RAD TYM CO TO SIE JESZCZE MĘŻCZYZNAMI PRZEJMUJĄ EH

Gość TejlorKrand
ale ze mnie sucz- ale mi akurat nie chodzi o facetów bo z nimi naprawde mam świetny kontakt :) i jakos nigdy nie musialam z zadnego robic jak to Ty napisalas" jelenia" po prostu rozmowa i wyłożenie kawy na ławy dużo daje:) ja zawsze mówiłam prosto z mostu,to co myśle mówie,a potem własnie żałuje i analizuje " po jaką cholere to powiedziałas,czy ktoś cie o to prosił?!" dosłownie to są moje myśli:)) to mi przeszkadza..albo np. zakupy to nie umiem po prostu sama wybrać czegoś tylko musi stac kolo mnie inna osoba i mi doradzić bo tak nawet gdyby mi sie podobało to jak ktoś tego nie potwierdzi ,nie kupie tego.. a facet co? idzie do sklepu patrzy "fajna koszula" bierze,ocenia i kupuje.. :D coś mi nie wyjdzie to przeleże cały dzień w łóżku,albo zapłakana,albo wbita głową w poduszke i nie moge przestac o tym myślec.. widziałyscie,zeby tak facet sie zachowywał? bo ja nie:) poza tym co tu dużo mówić ...niestety dziewczyny w większosci to histeryczki,wredne,zawistne,zakłamane,kokieterki itd. itd. przykro mi:(

rasy ludzkiej nie można podzielić na podgatunki ponieważ samo pojęcie podgatunku jest synonimem pojęcia rasy.

Gość TejlorKrand
na ławe*

Gość
KURCZE TO JA MAM PRZECIWNIE HEH ZWSZE SĄDZE ZE MAM RACJE - DE FACTO ZAZWYCZAJ MAM - ZAWSZE LICZE NA SWOJE ZDANIE I NIE OBCHODZI MNIE OPINIA INNYCH A RADY TYMBARDZIEJ WIĘC TRUDNO MI USTOSUNKOWAC SIE DO cIEBIE ALE SZCZEROSC TO DOBRA CECHA I NIE POWINNAS TEGO TŁUMIĆ DOBRZE ZE MÓWISZ CO MYSLISZ !!!

Gość
O GAD CZŁOWIEKU WIEM CO MÓWISZ ALE TO BYŁ NEOLOGOZM PONIEKĄD TAKIE NADUŻYCIE SŁOWNE ALE PRZEKAZ BYŁ CZYWISTY HEHE A TY SIE CZEPIASZ DROBIAZGU NIE GADAM Z Toba bo jestes męczaco trudny w dyskusji heh nie da sie pozartowac bo jak cos sobie wkręcisz to jak zdarta płyta !!!

oc Jareczku,przytul sie do szetlanda i opowiedz mi co one ci zrobily,ja cie wyslucham..... ps.mam wazeline! :P

Gość Pinacoladaa
ale ze mnie sucz-> jestes ekspertem od spraw damsko-męskich?:D a możesz mi wytłumaczyc ,czemu oni są tak zakłamani? i czy to prawda,ze patrzą głównie na wygląd? bo cos mi się tu nie zgadza.. każdy fajny chłopak ma grube laski i naprawde niezbyt piękne ::O z charaktery to juz w ogole wyacykowane tępe dzidy :O o co tu kaman?

Gość
nie kazdy !!!!! moi faceci zawsze maja fajna laske ba nawet bardzo fajną :P hhe a oni są genetycznie zaprogramowani do zdrad otym moge mówic i mówic i mówić ... temat rzeka :D

gad? jaki związek ma gad z człowiekiem, który przecież jest ssakiem (wg. ciekawej teorii Agenta Smitha - wirusem)?

Gość
nie wszyscy zdradzacie to raz ale wy macie większe predyspozycje my niestety tez jednak tutaj aspekty kulturalne i mentalne nas blokują kwestia ewolucji :D

Gość
szczerze kiedy Cie czytam kamecha to coraz częsciej widze podobieństwa między Toba a gadami :) zwłaszcza w pracy i mozliwościach mózgu :D

sucz......my mamy wieksze predyzspozycje??? postaw nago m i k na ulicy w wieku 25 lat sredniej urody....jak myslisz przy kim bedzie wieksza kolejka???