Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana do kwadratu

Warto ściągnąć film zmierzch?

Polecane posty

Zastanawiam się czy obejrzeć film zmierzch

Gość DZISIAJ kupiłam sobie pralkę
NIE WARTO!!!

Gość
jeśli kreca Cie wampiry krew, mrok fantastyka to tak :classic_cool: )) dla mnie troche dziecinne :( i ogolnie nic specjalnego

Ja kocham film Zmierzch. Zwłaszcza uwielbiam głównego bohatera filmu Zmierzch Edwarda to znaczy Roberta Pattisona. I kocham też główną bohaterkę filmu zmierzch Isabelle to znaczy Kristen Steward. Wogóle film Zmierzch to super obsada itajemniczość i wampiry i chyba się zakochałam w wampiram i filmie zmierzch. Zmierzch zmierzch zmierzch... Acha i jeszcze Wichrowe wzgórza oczywiście Są super!

A czemu niektórzy nie lubią filmu Zmierzch? Przecież Zmierzch to fajna atmosfera tajemnicza bardzo. Ja można nie lubić Zmierzchu?

Katrin, a jak można nie lubić soku pomidorowego?

Warto czynie warto obejrzeć ten film Zmierzch? Bo już mam mętlik w głowie. Bo nie wiem czy obejrzeć Zmierzch czy Sierociniec. Też podobno tajemnicza atmosfera jak w filmie Zmierzch

Nie polecam. O ile książka do przełknięcia to film beznadziejny-kiepska "gra" aktorów,"za mało mroku" i te za grzeczne wampirki które są niczym dzieci Ryśka i Grażynki z Klanu :O dwa plusy- ładna muzyka i świetna scena z Rosalie w kuchni ;) tyle

To obejrzyj film Zmierzch i Sierociniec. Sierociniec też jest fajny. Tak samo prawie jak Zmierzch

Czemu nie lubicie filmu Zmierzch? A do kina to przecież dużo ludzi poszło na film Zmierzch

Gość jesli czytales ksiazke
to nie warto. Bo film jest bardzo kiepski w porowaniu do niej. Jesli nie cztales to film do pzrelkniecia ale i tak nic specjlanego. ksiązka natomiast abrdzo wciagajac. sorry za literowki

co z tego że dużo ludzi poszło obejrzeć jak wcale nie znaczy, że im się spodobał ten film :O

Sierociniec jest ZDECYDOWANIE LEPSZY i mnie sie bardzo podobał, polecam

Gość pinki finkii
A mi się podobał film zmierzch. Zajebista obsada. Ostatnio zainteresowałam się wampirami. Chyba za sprawą Zmierzchu.

Gość
nie polubiłam tego filmu poniewaz bohaterzy maja głupie miłoscne problemy :classic_cool: a moze ich po prostu nei zrozumiałąm nie wiem :classic_cool: ))

Gość
jeśli nie jesteś faką Hannah Montana i High School Musical to nie zawracaj sobie głowy

Gość eilisabeeth
Ja oglądałam wczoraj film Zmierzch i zauważyłam coś dziwnego. Mianowicie kiedy w Zmierzchu Bella i Edward tańczą w altanie w oddali widać parę. Póżniej jest przybliżenie itamta para schodzi dopiero ze schodów. No inie wiem o co chodzi z tą sceną w filmie Zmierzch. A może mi się cioś pokićkało... Ale ogólnie film Zmierzch jest bardzo fajny

Gość Katrin 777
A czemu uważasz Edwarda za pedofila? Zmierzch to nie jest film o głupich problemach nastolatków tylko moim zdaniem o miłości ponadczasowej ponad śmiercią wiecznej. Podobnie jak Wichrowe Wzgórza

Zresztą Sierociniec też jest fajny. Jak go oglądałam w kinie to potem sobie pomyślałam, że powinien dostać oskara

ile on ma lat? to że nie wygląda nie oznacza że ma ich wciąż 18 :) zresztą ten ich cały "związek" jest dziwny-ona m jaką obsesję na punkcie Edka,jej życie nie istnieje bez niego :O

Ja zawsze mażyłam, żeby ktoś miał obsesje na moim punkcie tak jak w filmie Zmierzch. Ona ma obsesje. Ja też bym chciała mieć obsesje tak jak w Zmierzchu. I przeżyć taką nieziemską miłość

Gość bingret
oj chyba dużo

nie chciałabyś uwierz- to tylko w filmie wygląda fajnie:O potrzebujemy odrobiny wolności i intymności tylko dla siebie bez względu na to jak mocno kogoś kochamy a w tym ich związku nie ma "marginesu" swobody. Zresztą taka obsesja powoduje że ta osoba która ma obsesję na naszym punkcie jest cholernie zazdrosna i nieufna. Potrafi kłócić się o nieistotne szczegóły tylko dlatego że nie ma "jej" w tym miejscu.

Ja kiedyś marzyłam, aby być z kimś tak blisko jak to tylko możliwe i w coś takiego jak dwie połówki tej samej duszy. Chociaż póżniej to bardzo boli gdy się na kimś takim zawiedzie, ale chyba mimo wszystko warto się tak oddać komuś

Gość kimmmmmmsay
z 15

Obejrzałam film Zmierzch i... nawet niczego sobie. Trochę może infantylny, ale za to atmosfera sprawia, żema w sobie to coś. Tak jak Sierociniec. Chociaż tu chodzi o wielką miłość.