Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlkv

MAM DOSC SWOJEGO MEZA-CWOKA

Polecane posty

Gość mlkv

Mam 25 lat i wyższe wykształcenie. Zawsze chciałam mieć własną firmę, ale po prostu mnie na to nie stać. Wyjście znalazł mąż. I założyłam na niego firmę, zgłosiłam do urzędów, prowadzę księgowość, opłacam składki, podatki, wystawiam faktury i inne dokumenty, przyjmuję zlecenia, załatwiam kontrahentów, biegam po urzędach, a w wolnym czasie buduję nam dom, jak to mąż twierdzi "za jego pieniądze" (mój mąż nie studiował ale żarówki z obawy przed prądem nie wkręci, a siekierą to kiedyś się skaleczył, nawet nie wie jak zrobić żeby światła na choince mrugały, a jak mu powiedziałam, że prąd siadł na pionie to myślał że mieszkanie wybuchło). Wracając do tematu. Ja mam od niedawna z tej działalności ubezpieczenie. Ponadto sprzątam, gotuję, piorę, prasuję i robię inne rzeczy, które wg mojego męża należą do obowiązków kobiety. A mąż mnie pyta "Po co ja Cię ubezpieczam, skoro Ty cały dzień nic nie robisz tylko w domu siedzisz?". No i rodzina męża "Ale Ty musisz być z niego dumna!". I powiem prawdę - NIE JESTEM, bo wszystko robię ja, a mój mąż robi to samo co robił, gdy był pracownikiem, tylko teraz ma działalność. I po co mi była ta głupia miłość?

Gość DZISIAJ kupiłam sobie pralkę
kopnij go w dupę

Gość nkkk
spierniczaj poki nie macie dzieci

Gość ckjdbc sd jc
Sprawa jest prosta... Załóż teraz na siebie a tamta firmę niech on prowadzi, masz doświadczenie, umiejętności i konakty - sama piszesz, że kontrahenci kontaktują się z Tobą. Weź dotacje z UE jeśli nie odłożyłaś sobie pieniędzy dotąd. A za rok, dwa spytaj się teściowej czy jest dumna z synka :D

Gość Pach Pach
jakie ma wykształcenie ? co skończył ?

Gość ale sie wjebałaś

Gość tatatata
A czy Ty bylaz zobligowana brac z nim slob? Chyba sama sobie wybralas takiego meza wiec teraz sie nie osmieszaj bo jego wady daja zle swiatlo na Ciebie.

Gość powinien nauczyć się
To się kupy nie trzyma, czemu mogłaś założyć firmę na niego !?

Gość ckjdbc sd jc
Autorka pisałą, że nie miała kasy, możliwe że mężulek miał vel teściowa, lub nie chciała razic jego EGO Nieważne...dla mnie to co napisałam jest JEDYNYM wyjściem poza rozstaniem. Chyba, że autorka chce być całe życie popychadłem.

Gość DZISIAJ kupiłam sobie pralkę
tatatata niestety niektórzy swoje prawdziwe oblicze pokazują dopiero po ślubie

Gość widziały gały co obciągały
🖐️

Gość wcale się nie dziwię
A to mieszkanie, czy dom, będzie chociaż na Ciebie? Nie możesz sobie założyć teraz firmy? Niech on sobie radzi .I załóż rozdzielność majątkową, a potem to rób, bo czarno waszą wspólną przyszłość widać. Taki ćwok, a cwany i jeszcze Ciebie wyroluje ze wszystkim. Pilnuj się i nie daj się.