Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropleeklarossy

powiedział że chcę ze mną zamieszkać ale..

Polecane posty

Gość Kropleeklarossy

spytałam kiedy bo to wiązało by się z moją przeprowadzką i zmianą i pracy .odpowiedział że wszystko w odpowiednim tempie .nie wiem to chcę zamieszkać czy chcę ale nie teraz.dla mnie to poważna decyzja i im szybciej zacznę załatwiać to będzie mi łatwiej..faceci jacy wy niedogadani jesteście nie umiecie się określić

Gość ci z mediów to dupki
a to prawda, strasznie zakłamani, nie potrafią okreslic, z którą chcą byc, ciągną 2 związki naraz...

Gość Kropleeklarossy
mój jest chociaż uczciwy i wierny ale jest jak małe dziecko trzeba ciągnąć go za rękę i pokazywać wszystko i nie umię się czasem określić a ja też nie chcę wszystkiego wyciągać na siłe

niedogadani? heh a ty myslisz ze wspolne mieszkanie to taka prosta sprawa? nie dziwie mu sie ... uwierz mi ze przez wspolne mieszkanie mozna sie znienawidziec.bo widzicie sie razem.musicie sprzątac po sobie itp do tego do chodza sprzeczki itp,typowe zachowania czlowieka kazdy chce po swojemu oczywiscie mozna sie dogadac ..ale hoola.. nic na sile.. tu trzeba na spokojnie.. moja dziewczyna tez chciala zamieszkac ze mną odmowilem potrzeba naprawde czasu nie chodzi o okreslanie sie niezdecydowanie faceta... bo mysle ze dobrze robi.. a ty tak wszystko szybko chcesz... co nagle to po diable..