Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodko*gorzka*

SCHUDŁAM 27 KG... CO TERAZ MAM ZROBIĆ ZE SKÓRĄ???

Polecane posty

Gość poiuytresdfgh
czy wy nie widzicie ze to zupelnie jest ktos inny na tych fotkach!!!!!!???? Oszukujesz autorko!!!

Gość liwiana
Było to 7 lat temu, od razu miałam też operację podniesienia piersi bo wisiały jak 2 flaki (karmiłam piersią po 2 lata). W warszawie zapłaciłam 8 tyś. Ale lekarka ostrzegła mnie (spytała się mnie czy planuję jeszcze dzieci, ale ja już nie planowałam i tak mi została do dziś) że raczej nie powinnam mieć już dzieci ze względu na napiętą skórę na brzuchu.

Gość slodko*gorzka*
liwiana - tez slyszlam ze w przypadku kolejnej ciazy po plastyce brzucha moga wystapic powiklania, np peknie brzuch.

Gość slodko*gorzka*
liwiana - a masz fotki przed i po ???

Gość liwiana
Przed mam tylko na fotkach w albumie :) Nie ciekawy widok :( Poszukaj w necie a znajdziesz przykłady. Szef mam cieniutki ale od jednej kości biodrowej do drugiej. Jak jestem w kostiumie kąpielowym to nie widać, w majtkach nawet dość skąpych też. Jak się rozbiorę to jest widoczny ale lepsze to niż kawał wiszącej skóry.

Gość slodko*gorzka*
matko jaki efekt :) co ja bym dala za taki brzuch, a jak jest z dojsciem do formy po takiej operacji ?

Gość jhn
tajemnicza dama - podszkoliłas sie na innym dziecinnym topicu :) zal zal.pl pewnie jestes gruba zakompleksiona babą :D sama sie sprzedaj :D tylko ciekawe kto cie ze chce :D

Gość liwiana
Długo dochodzi się do formy. Po operacji tydzień leżałam plackiem, tylko do łazienki i z powrotem. Potem bardzo długo chodziłam w pasie ściskającym brzuch (lekarz mówił 6 tygodni a to za krótko). Jak go zdejmowałam to szybko puchłam. Ale jestem zadowolona pomimo kilku miesięcznej "męczarni".

Gość kkkkkkkkkkkk
:)

Gość kasiapmojawaga
hej nie wiem na jakiej diecie byłaś i czego używałaś,ale nadmierny fałd który zostaje po zrzuceniu tylu kilogramów oznacza tylko jedno,że nie była to dobrze zbilansowana dieta(na jedno pomaga a na inne szkodzi) jeśli chciałabyś dowiedzieć się co można teraz zrobić jak można sobie poradzić z tą obwisła skórą to wejdź na www.konsultacje.kasiap.mojawaga.pl wypełnij a ja oddzwonie i napewno poradzimy coś na Twój problem.

Gość skórę
w takim stanie należy po prostu obciąć. I pozbyć się nadmiaru tego syfu. Po co się głupio pytasz ?

Gość urznij sobie shtilem

Gość toz to prowo jak nic

Gość gość
noooo to jest najgorsze, ja chodze tutaj www.twojcel.eu i w sumie po to samo, potrzebuje zgubic 25kg zeby lepiej wygladac i zeby byc zdrowa ale kurcze o skore sie boje.... ja prcauje z psychodietetykiem i o ile efekty sa super o tyle skory on mi nie naprawi... mimo to uwazam ze warto bo nawet jesli te zwisy mi pozostaną to chociaz bede zdrowsza a moze sie kiedys wybiore na korekcje brzucha po prostu nie wiem bo to tez kosztowna sprawa