Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodko*gorzka*

SCHUDŁAM 27 KG... CO TERAZ MAM ZROBIĆ ZE SKÓRĄ???

Polecane posty

Gość slodko*gorzka*
liwiana - ile zapłaciłaś ?

Gość slodko*gorzka*
venge - masaze wykonuje mi kolezanka po znajomosci place 60 zł za jeden masaz 2-godzinny

Gość venge.
pomyśl jednak o tej plastyce, jesteś młoda a przy niskim wzroście , wiadomo brzydko sie chudnie

Gość ewelinna_27
Mój też, nawet jak mialam 97 kg :O Wtedy mnie kochał i teraz też kocha. Czasami mówi żebym dała mu "pocałowac brzusio", ale nie chcę. A gdy znienacka stojąc za mną złapie mnie w pasie tak że jego ręce lądują na moim brzuchu, to aż podskakuję i zdejmuję je. Okropne mam kompleksy na tym pkt. :O

Gość venge.
a widzisz poprawę po tych masażach?

Gość a willow deeply scared
a moze szostka weidera-ciezko ale swietnie dziala na miesnie brzucha

Gość no no pięknie
Przzede wszystkim gratulacje. Co do brzucha to my wszystkie tutaj tylko zgadujemy, co może pomóc, radziłabym wybrać się do jakiegoś specjalisty, który ma doświadczenie w takich sprawach. Co mi przychodzi do głowy to masaże, basen, jakieś wspomaganie od wewnątrz - mam na myśli jakieś pigułki, które pomogą organizmowi się regenerować (mi pomógł kolagen w kapsułkach i w kremie, ale ja schudłam 7kg, nie 27). No i czas, dużo czasu. Powodzenia.

Gość slodko*gorzka*
ewelinna_27 - jesli chodzi o biust to nosilam rozmiar F-95 :-/ na obecna chwile mam D-75 :) stosowalam mase balsamow do biustu i najlepszy byl z erisa - polecam :) dzieki nieemu cyce sa ok ;)

Gość venge.
a co radzi Ci masażystka?

Gość Sluchaj Autorko a co myslisz o
tym, zeby dalej cwiczyc??? Mam na mysli brzuszki. Moze skora sie wchlonie, a jesli nie, po kilku miesiacach zaczna rosnac miesnie ktore wypelnia Twoja skore, ale w ladny i estetyczny sposob - tzw kaloryferek??? ;)

Gość slodko*gorzka*
venge - mialam dopiero 9 tych masazy i powiem, że cos widac brzuch jest mniejszy i jedrniejszy, ale zeby byl jakis super efekt to musialabm wybrac ich chyba z 100 :)

Gość slodko*gorzka*
venge - co do plastyki mysle caly czas, tylko wiesz mam 24 lata i mam wlasne wesele we wrzesniu pozniej wiadomo dzieci itp... chcialabym poczekac z ta plastyka brzucha po urodzeniu dzieci, ale to dopiero gdzies za 5 lat jak sie zdecyduje zostac mama :)

Gość venge.
myśle,że 6-ka niewiele zmieni, tu jest nadmiar skóry i nie da się z tego wytworzyć mięsni

Gość ewelinna_27
Szczerze mówiąc - ja naprawdę nie wierzę że ten brzuch się wchłonie. Nie wierzę że pomogą kosmetyki, masaże czy cokolwiek... Może odrobinkę (wręcz niezauważalnie), ale na pewno już nigdy nie będzie płaski i twardy. U Ciebie skóra jest popękana (rozstępy), czyli całkowicie straciła gęstośc i jędrność. Moim zdaniem jeśli marzysz o płaskim idealnym brzuchu to tylko chirurg. No albo.. zaakceptować to. Ja nie zaakceptuję, ani nie pójdę do chirurga (boję się). Po prostu żyję sobie z tym kompleksem.

Gość slodko*gorzka*
palec serdecznie wskazujący - dziekuje :)

Gość Rewelllka
Ja mam taki sam problem. Schudłam z 86 kg do 64. Jestem trochę starsza od ciebie i po 2 ciążach, więc chyba niewiele da się zrobić. Ale myślę, że ty jesteś młoda, to masz jeszcze szansę. Ostatnio kupiłam sobie taki żel rozgrzewający z firmy Eveline (to nie jest kryptoreklama) na "talię osy". Stosuję 2 tydzień. Skóra zrobiła się bardziej napięta i nie obwisa tak bardzo. Zobaczymy...

Gość venge.
to pomyśl o noszeniu pasa uciskającego, po porodzie się je stosuje,żeby brzuch się wciagnął ..❤️ jestem pod wrażeniem!

Gość llpp
Ostatnio kupiłam sobie taki żel rozgrzewający z firmy Eveline Nie radze go stosowac, moze na dluzsza mete zaszkodzic.

Gość ewelinna_27
Ja stosowałam rózne kremy napinające/wyszczuplające - Vichy, Eveline, Ziaja, Avon. Nic nie pomogło. Ewentualnie dobry był moim zdaniem Venus. Balsam wyszczuplający polskiej produkcji w takich wielkich zielonych butlach, do tego bardzo tani: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-6658-opis-PharmaCF-Venus-Balsam-do-ciala-z-mikroalgami.htm Niestety bardzo, bardzo trudno go dostać. Skóa po nim nie była sflaczała, tylko napięta i podniesiona. Niestety nie wiem jakie byłyby efekty po długotrwałym użytkowaniu, bo skończył mi się i nie ma ich już nigdzie.

Gość slodko*gorzka*
Ja stosowalam taki krem na cellulit i powiem REWELACJA http://www.oligodx.pl/ A na ujedrnianie http://esentia.pl/Dermika_Body_de_Luxe_Slim_koncentrat_3D_p39359.htm Jest jeszcze bardzo dobra maska ujedrniaca http://kamilanet.bazarek.pl/opis/121834/czerwone-wino-maska-do-ciala.html Mialam wiele wiele przetestowanych produktow i wg mnie te sa najlepsze :) z czystym sercem polecam :)

Gość greta garbo
Ktoś tutaj doradzał Ci, żebyś zbudowała mięśnie. Moim zdaniem to dobry pomysł, mięśnie wypełniają przestrzeń pod skórą zupełnie inaczej, niż tłuszcz - są sprężyste i jędrne, uniosą trochę tę skórę do góry. Poza tym zapobiegną ponownemu przytyciu (mięsień cały czas pobiera energię, czyli spala kalorie, nawet kiedy jest w stanie spoczynku, bo włókna mięśniowe są w stanie nieustannej wibracji - w przeciwienstwie do tłuszczu, który tylko "siedzi" i wegetuje.) Zbudować mięśnie najlepiej na siłowni, ćwicząc na specjalistycznym sprzęcie. Oczywiście musisz ćwiczyć (choć moze z mniejszym naciskiem) również inne partie ciała, żeby nie stać się nieproporcjonalnym dziwadłem.

Gość CórkaZłotnika
Qrcze grtuluje autorce !! Co Cie motywowało by zrzucić tyle kg? Wygladasz rewelacyjnie. Sama powinnam schudnąc po waże 80 kg przy 172, ale chyba jakoś sie przyzwyczaiłam to swoich "opon' nawet na plaze nie wstydze sie wyjsc":D

Gość slodko*gorzka*
ewelinna_27 - co do rozstepow to masz racje, tu gdzie ich nie ma skora jest swietna, nogi mam fajne zero roztepow cellulit zredukowany ujedrnione i ładne, to samo tylek , rece, a brzuch wiadomo :( coż urodzę dzieci i pojde pod skalpel :)

Gość slodko*gorzka*
CórkaZłotnika - mam wlasne wesele 18 wrzesnia takze to jest moja motywacja :)

Gość slodko*gorzka*
greta garbo - boje sie troszke o przybranie miesni... ale moze faktycznie dobry pomysł tylko nie wiem czy z takim flakiem cos tych miesni wyrobie :(

Gość to już grali
ten balsam venus widziałam często w sklepie netto. poza tym na hurtowni kosmetycznej jest obecny, faktycznie za małe pieniądze

Gość gfghdfgdfg
pokazałam Cię swojemu chłopakowi, pwoiedział "zupelnie inna dziewczyna, wczesniej nieatrakcyjna a teraz jaka laska"

Gość slodko*gorzka*
gfghdfgdfg - :) dzieki :)

Gość slodko*gorzka*
gfghdfgdfg - dzieki