Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bielixniarka

figi czy stringi???

Polecane posty

Gość ta pierwsza ładniejsza

Gość nie wiem skad wniosek
Ze jak facet to na widok stringow sie slini. Wszystkie kobiety sie slinią do opalonego araba :o

Gość zniesmaczony kafeterianin
szczerze nie to że jestem marudny, ale nie chciałbym zobaczyć "figi" miast bielizny :)

Gość facet nikt
dla mnie oczywiście figi - dzięki nim kobieta wygląda ponętnie, figi opinając biodra baardzo podkreślają figurą, a ( moim zdaniem ) stringi zniekształcają to co najbardziej w kobiecie sexowne, czyli biodra i pupę, a wręcz od strony tyłeczka są po prostu ,,niesmaczne" - to oczywiście moje zdanie - pozdrawiam

Gość aldolin
nie no szorty a feeeeee facet z ciebie

Gość zalezy od figury
jesli niezgrabna, stringi to podkresla, figi zamaskuja. idealne cialo - stringi^^ idealnie podkreslaja ladna pupe i wydluzaja nogi ale jak masz boczki, ktore tylko pasek uwypukli lub ktore prawie stringi zakryja zwisajac, lub plaskie lub obwisle posladki - lesze sa figi, a najlepiej wlasnie szorty :) figi sa bardziej przyzwoite, stringi bardziej wulgarne, ale i tak zalezy od zestawu

Gość same mamuski tu siedza
chyba :O

Gość nie porownuj stringow
do araba, bo akurat arabowie z przymiotu seksownosci nie slyna nie wiem skad wniosek Ze jak facet to na widok stringow sie slini. Wszystkie kobiety sie slinią do opalonego araba lepiej: wszystkie kobiety slinia sie na widok wysokiego dobrze zbudowanego bruneta^^

A musisz wybierać? Może po prostu zakup stringi i figi. A jeśli wybór jest konieczny-ważne jest przede wszystkim to w czym TY lepiej się czujesz:) Ja osobiście wybrałabym stringi...

Gość convi
Otóż to ważne jest to w czym się najlepiej czujemy, to jest bielizna i ma być naszą drugą skórą :) Ja ma po kilka sztuka z każdego rodzaju. ostatnio dostałam stringi z nipplex i są naprawdę wygodne :) rzadko trafiam na tego rodzaju dobrej jakości bieliznę.