Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOFFF

początek współżycia

Polecane posty

Gość LOFFF

Witam. Dziewczyny jak to u was bylo jhak zaczelyscie wspolzyc.? czy mialyscie problemy z pecherzem..?? bo ja mam..;(( jak dlugo to moze trwac>? chodze do lekarza i nic nie pomaga..

Gość niunka1991
a jakie konkretnie masz problemy ?? bo podjecie współżycia nie ma nic wspólnego z pecherzem raczej ..

Gość LOFFF
no takie ze mnie boli strasznie.. lekarz mi poweidzial ze to moze byc od tego bo wszystko jest niby ok. ale ile to moze trwac.?? juz robilismy sobie przerwy i nic..;( a to juz trwa prawie rok.. takk co kilka dni..;(

Gość niunka1991
rook wow no to nieźle ... to chyba trafiłaś do kiepskiego lekarza to nie ma nic wspólnego z seksem ... po prostu masz chory pecherz

Gość waran z komodo
No ja się nie znam ale może idź się wysikaj to wam się polepszy życie płciowe ?

a jak go wkładacie do pęcherza to nic dziwnego ze boli...sprobujcie w srodek pomiedzy odbytem a własnie pecherzem, zobaczycie bedzie znacznie przyjemniej ;)

A może Twój partner na coś choruje, moze przenosi na Twoją cewkę moczową jakies bakterie z penisa..wiesz, niektore takie choroby intyme mogą przebiegac u faceta bezobjawowo, wtedy oboje parterzy muszą stosowac leki. Mog zlapac cos np.na basenie. Innego powiązania nie widzę 🖐️

Witam . LOFFF problemy z pecherzem czasem sie zdarzaja jak sie zaczyna wspolzyc ( wiem bo moja znajoma miala taka przypadlosc ze za kazdym razem po wspolzyciu miala zapalenie pecherza) ale z tego co pamietam to az tak dlugo tego nie miala. Moze leki ktore Ci przepisal lekarz nie dzialaja. Problemy z pecherzem wynikaja z tego ze jestes tam bardzo wrazliwa i szybko przenikaja bakterie to Twojego pecherza. Najlepiej skonsultuj sie z innym lekarzem. Pozdrawiam