Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka244

Co wam dalo schudniecie? wpisujcie

Polecane posty

Gość majka244

jak po zrzuceniu wagi zmienil sie wasz stosunek do siebie, co mowilo otoczenie, czy zaczelyscie miec wieksze powodzenie? Ile zrzucilyscie (mozna podac rozmiar z ktorego sie zeszlo). Ja dopiero zaczynam i to mnie moze zmotywuje.

Gość majka244
Nikt nic nie napisze? Nikt nie schudl i jego zycie sie nie zmienilo? :P

Gość oj laska
ale zadajesz glupie pytania,to chyba jasne ze jak ktos sie odchudza to po to wlasnie aby jego sie zycie sie zmienilo i by mogl siebie bardziej akceptowac,lepiej wygladac czy lepiej sie czuc... wszytko zalezy od wagi wyjsciowej-wiadomo ze jak ktos schudl 20-40kg to zmienil sie na potege bynajmneij wizualnie,jak ktos schudl 5kg-dopial stare ulubione spodnie i poczul sie lzej czy atrakcyjniej. Nie rozumiem w jakim celu taki topic?

Gość ngfxgndzfdzfz
mi dalo to wszystko zcego Tobie teraz brakuje ;) hehehe

Gość majka244
No widocznie nei zrozumialyscie py6tania. ja nie pytam CZY sie zmienilo,ale CO sie zmienilo. Jak teraz,po schudnieciu,wyglada zycie,a jakie bylo przedtem. Pozdrawiam

Gość ngfxgndzfdzfz
majka244 ty sie za diete chcesz brac :D bez przesady ;D jak takie pyt zadajesz :P

Gość majka244
bump

Mi dało to , że jak siedzę, to nie przeszkadza mi brzuch. I kuń na których czasem jeżdzę chodzi chętniej i nie sapie.

Gość gdgrewrtr
ja schudlam 25 kg wszyscy mówili że "moje schudnięcie jest spektakularne" faceci zaczeli sie za mną oglądać mieścilam się w ciuchy które trzymalam w szafie na "lepsze czasy"

Gość takajedna20
ja na pewno lepiej sie czuje w swojej skorze i juz sie tak nie krytykuje :) Stare ubrania sa na mnie za duze. No i bardzo polubilam sport. Jeszcze zamierzam schudnac jakies 5 kg, wiec zobaczymy wtedy ;)

Gość stasia basia
Co mi dalo schudniecie : 1.satysfakcje, ze jestem silna ( schudlam 16 kg) i moge pokonac swoje slabosci ( mialam kompulsy i generalna tendencje do rozladowywania emocji jedzeniem) 2.wreszcie ! mieszcze sie w te wszystkie male ciuchy z czasow szczuplosci i kupowane na "zas" ;) 3.pokazalam tym wrednym babom, ze tez moge szczuplo wygladac. 4.faceci - to sprawa osobna - nie moge sie uwolnic od ich spojrzen na ulicy, mimo ze ubieram sie na sportowo. Czasami chcialabym sie schowac pod ta czapka :P No i seks - wczesniej to oczywiscie przy malej swieczuszce, a teraz szaleje :P 5.Tluszcz juz nie krepuje moich ruchow, czuje sie lzejsza i mniej sie mecze. Gdy siadam nie mam opony. 6.Nie mam praktycznie cellulitu. To oczywiste tez, ze pod wzgledem estyetycznym wygladam duzo lepiej ( jak nie super:P ) i milo mi jest patrzec na siebie w lustrze 7. rysy twarzy poprawily sie na duuuzo korzysc. Nie mam 2 podbrodka, ani policzkow-chomikow. 8.czuje sie atrakcyjnie i kobieco, nie mam kompleksow na punkcie wygladu. czuje ze przynaleze do swiadomych, atrakcyjnych kobiet.

Gość majka244
stasia basia - swietnie, o takie odpowiedzi mi chodzilo! A jaki teraz nosisz rozmiar? Z jakiego zrzucalas? ;)

Gość majka244
I jaka byla twoja ''strategia'' na zrzucenie takiej ilosci tluszczu ;)

Co mi dało schudniecie?? to jeszcze nie koniec ale na ta chwile moge spokojnie stanac przed lustrem bez zadnych wyrzutow ze jestem grubas, poprawila mi sie samoocena... Tego nie da sie opisac w slowach. Ja od zawsze chcialam schudnac.... bo od podstawowoki bylam grubasek-rodzice kolo szkoly mieli sklep-co przerwa to lecialam po batoniki , ciastka itp itd... w liceum waga moja to 77 kg, o zgrozo!! I dzisiaj jest 17 kg mniej :)

Gość drogba
moją najwyższą wagą było 65 kg. bardzo zle sie czulam, chodzialm w luznych ciuchach. byłam "nalana". chudłam powoli. najpierw do 59, potem waga skoczyla do 61 i wtedy naprawde wziełam się za siebie. schudłam w około 8 miesiecy do 51 kg. czułam sie wspaniale. wage trzymałam przez okolo 2 lata. teraz znow przybralam 4 kg. no i chce spowrotem wrocic do 51 kg. co mi dalo schudniecie? -moja twarz zaczeła miec rysy twarzy - w dodatku bardzo ładne. -czułam sie silna i odpowiedzialna,dumna z siebie. -mogłam kupowac i zakładac rzeczy, do tej pory niedostępne na moje ciało -słyszałam wiele komplementów -poprawiła mi się cera -przestałam mieć kompulsy -czułam się lekko i atrakcyjnie, oraz zdrowo -udowodniłam sobie ze cierpliwość i wytrwałość oraz rozsądna dieta przynoszą najlepsze efekty - zrozumiałam tez, ze żeby schudnąć nie trzeba być głodnym oraz ,ze trzeba zmienić nawyki żywieniowe na cale życie -zaczełam wyglądac młodziej

Gość aanndzia
ja zaczęłam swoje [url=http://www.naturhouse-polska.pl]odchudzanie ponad 2 lata temu, przy wzroście 160 ważyłam ponad 63kg, nie wiem dokładnie bo nie wchodziłam na wagę ;) teraz ważę 50 kg czuję się bosko, mam lepszą cerę i samopoczucie, wyglądam lepiej, mieszczę się w dużo mniejsze ciuchy, ludzie na mnie inaczej patrzą, wydaje mi się, że bardziej się ze mną liczą, same plusy :D

Gość majka244
A jak wasze stosunki z facetami przed i po schudnieciu?

cóż dla mnie powrót do mojej stałej wagi sprawił przede wszystkim że czuję się dobrze w swoim ciele. Mam o wiele więcej energii i w ogóle czuję że odżyłam. Przy okazji nauczyłam się jak trzeba sie zdrowo odżywiać. Wcześniej bardzo na przykład wypadały mi włosy a teraz już o tym dawno zapomniałam -mam ładne i silne włosy. Poza tym znów mogę nosić takie ciuchy jak lubię -dopasowane i wyglądać w nich super. :D Co do osób z mojego otoczenia to sporo osób mówiło mi jak super wyglądam i pytało jak to zrobiłam. Rozmiarowo to teraz noszę 34-36 a wcześniej to było 40-42 -zależnie od marki. :)

jeszcze coś mi się przypomniało -wcześniej, nawet gdy jeszcze byłam szczupła; cierpiałam na zaparcia a teraz nie mam z tym najmniejszego problemu. :D

Gość tussia
Pięćdziesiąt twarzy Blacka (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/vmhpiecdziesiat-twarzy-blacka-2016 Etatowi rozśmieszacze Ameryki – Marlon Wayans i Michael Tiddes, twórcy uwielbianych na całym świecie serii „Straszny film” i „Dom bardzo nawiedzony” powracają z bezkompromisową parodią megahitu na podstawie bestsellera E.L. James. W obsadzie arcydowcipnej odpowiedzi na „Pięćdziesiąt twarzy Greya”, w której – jak zapewniają jej producenci – „seks i humor idą ręka w rękę”, zobaczymy plejadę hollywoodzkich piękności, gwiazdy komediowych hitów „Kac Vegas” i „Druhny” oraz – uwaga - Jane Seymour, czyli niezapomnianą Doktor Quinn z wielkiego serialowego przeboju! Milioner Christian Black jest zabójczo przystojny, niewyobrażalnie bogaty, tylko… kompletnie nie radzi sobie w łóżku. Kiedy w jego życiu pojawia się piękna i wścibska dziennikarka, kolejne pikantne sekrety przedsiębiorcy zaczynają wychodzić na światło dzienne. Czy uwikłana w coraz intymniejszą relację z bogaczem reporterka zdoła odkryć wszystkie, skrywane przed światem twarze Blacka?

Gość gość
Dzien dobry. W dziecinstwie duzo chorowalam,mam astme, klopoty z tarczyca i z powodu branych sterydow zawsze mialam kg na plusie. Jako nastolatka/mloda kobieta zawzielam sie i postanowilam ,ze koniec z nazywaniem mnie paczkiem, zarlokiem. Duzo dal mi sport, aktywny tryb zycia, to mnie wyciagnelo. Przy wzroscie 170 cm waze teraz 62 kg i moze nie jestem super chuda,raczej normalna ale nosze rozmiar 38 ,jestem zgrabna i czuje sie swietnie. Co mi to dalo? Wlasnie swietne samopoczucie a co za tym idzie poprawe jakosci calego zycia. Prowadze ajktywne zycie, zyskalam pewnosc siebie, wyszlam z cienia i zamiast czarnych workow zaczelam sie stroic, nosic sukienki,obcasy. Obcielam tez wlosy ,ktore byly do pasa i postawilam na kobieca fryzutke do ramion. Wczesniej myslalam "po co sie stroic i tak jestem gruba" Co do relacji z mezczyznami, o ktore tak dopytujesz to powiem Ci,ze jako "paczek" tez nie narzekalam na zainteresowanie ze strony chlopakow ale nie umialam tego dostrzec, wykorzystac bo bylam niesmiala. Nie wierzylan, ze ktos moze zainteresowac sie pulpetem w czarnym swetrze...Po metamorfozie rzeczywiscie mialam wieksze powodzenie sle mysle,ze to raczej wyniklo ze zmiany mojego zachowania i myslenia. Co do wygladu jednak najwieksza radoche mialam calkiem niedawno, gdy spotkalam przypadkiem znajomego z podstawowki, ktory dokuczal mi z powodu wygladu. Niejedna przerwe przeplakalam przez niego...jego glupia mina bezcenna. Wyglad jest wazny ale do pewnego momentu. Dla wartosciowego chlopaka bedzie liczylo sie duzo wiecej.

Gość gość
Nic, zbrzydla mi twarz i cycki – straciły swój ladny kształt. Chyba musze znowu przytyc 5-7kg

Gość dorota167
Właśnie grube osoby mają mniej odwagi sama wiem po sobie ważyłam 120kg 168cm to dużo nawet bardzo dużo;/ teraz jak przeglądam swoje zdjęcia sprzed roku to nie wiem czy śmiać się czy płakać;) Schudłam tak dzięki African Mango http://szczupla-kobieta.pl na początku myślałam,że mi się nie uda bo jak to suplement może pomóc ale już po tygodniu zmieniłam zdanie bo schudłam 2kg;) to było dla zaskoczenie ale i pojawił się uśmiech na twarzy;)