Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgfgnbv

pytanie do dziewczyn-jestescie tutaj anonimowe wiec prosze o szczere odp

Polecane posty

Gość
to znaczy ze są głupie hehe

Gość jgfgnbv
do ale ze mnie sucz zgadzam sie z twoim stwierdzeniem ze wszyscy sa materialistami... tylko ludzie to tez hipokryci

Gość
dokładnie moje drogie tylko nie chcecie sie przyznać heh moze dlatego ze i tak nie macie szansy wykorzystać swoich atutów gdtz ich brak :D ja mam życie jak z bajki i przyznaję jestem cholerną materialistką :D

Gość do ale ze mnie sucz
jestes prostytutka. a nie wszyscy ludzie to materialisci. niektorzy cenia sobie np. urode i nie umówią sie z bogatym emerytem/emerytka

Gość do ale ze mnie sucz
ci faceci tez cie nie kochaja i jestes dla nich prywatna dziwka. jestes pusta i latwa. chcesz miec fajne zycie, zarob sobie sama, ale widze wolisz dupa zarabiac. niczym sie od tirowki nie roznisz

Gość
kto powiedział ze bogaci sa tylko emeryci ??? heheh a wszystkie kobiety sa poniekąd prostytutkami :D tylko niektóre za free :P

Gość happybirthdday
zwykła? Ja jestem niezwykła. Ponadto właśnie nie chciałam foto story w gazecie..jak stoję i gadam z mega autem dlatego wolałam..spojrzeć..i isc dalej... Co Pan;) odbierał, że go olewam.. Gdzie jego inteligencja się podziała???:D Tak ciężko to zrozumieć..- moje postępowanie. Wyjściem było spotkanie z Nim, ale wieczorem..:) no, ale nie ufam facetom - wieczorem, w ciemnym aucie - w 100%.. tyle, że o tej ciemnej porze foto story nie miałoby miejsca. Tyle dobrego. I oboje nie wiemy na czym stoimy. Bo medialni ludzie prowadzą medialne życie- newsy, interviu..- zwłaszcza jeden utkwił mi w pamięci...bo w tym czasie co innego robił..a co innego napisał..

Gość do ale ze mnie sucz
jakos wielu facetow ma piekne kobiety, a milionerami nie sa

Gość
dlaczego mówisz "oni" w liczbie mnogiej ? hehe i to ze ja go nie kocham wierz mi nie znaczy ze on mnie też nie kocha ... :D

Gość Anq25
Dla mnie ta cała zając to cwana laska...Nie wątpię, że teraz jest zakochana...ale myślę, że wynika to z próżności i zachwytu Pazurą jako aktorem i kimś sławnym. Coś na wzór szczeniackiego zakochania się w idolu, który tak naprawdę może być mega dupkiem. Jednak w ich miłość od pierwszego wejrzenia nie wierzę. Po prostu skorzystała z okazji. gdyby to był pan "Kowalski" to nadal by chodziła w ciuszkach z bazaru, skichana w gacie zakuwała do sesji i plotkowała z koleżankami o kolegach z roku...A tak będzie lada dzień panią producent a gazety rozpisują się jak to Edytka nawet licencjat o filmach pisze (proszę jak się dziewczę nagle zrobi specem od filmów)......i to ma być jakieś "wow", że będzie miała lic?! Osobiście wydaje mi się, że znana osoba z góry by była u mnie skreślona. Po pierwsze wydaje mi się, że w gruncie rzeczy aktorzy, prezenterzy są próżni skoro robią z siebie osoby publiczne. Z branży rozrywkowej szanuję aktorów ściśle teatralnych i Grażynę Torbicką.

Gość
zawsze miałam wszystko najpierw bogaty tatuś teraz mega bogaty facet ... a ja ... ja kończę studia podróżuje zwiedzam swiat ucze sie jezyków poznaję ludzi siedze na kafe i nabijam sie z prostaków :D idealne zycie idealnej kobiety :D

Gość Anq25
I nie wszystkie kobiety to materialistki...niektóre są chorobliwie ambitne i chcą zarabiać więcej niż facet:P

Gość do ale ze mnie sucz
ten twoj facet cie wymienic moze w kazdej chwili na mlodsza. takich rozpieszczonych kurewk nikt nie szanuje. niektorzy zreszta sami wola pracowac na swoj sukces

Gość Anq25
ale ze mnie sucz was wkręca...

Gość
wierz mi ze jesli ktos kogos wymieni to nie on mnie heh a takich jak on a nawet lepiej ustawionych i przystojniejszych to ja mam na pstrykniecie paluszkiem gdyby mi sie znudził skarbie :D

Gość
ehhehe dlaczego mnie wydajesz :P psujesz zabawe :P

Gość jgfgnbv
to teraz znów ja sie wypowiem do ANG : co do edyty zajac to tak jak mówisz skorzystala z okazji i spytałam was o to jak wy byscie postapiły,ale takich przykladów ja ta para jest wiecej,nie rozumiem jednego,dlaczego ja ludzie wyzywaja od dziwkek itp fakt gdyby był zwyklym "kowalskim"moze by sie nie obejrzała ale co ludzi obchodzi czy ona jest z bogatym slawnym,czy z biednym,ten sławny tez ma prawo miec kobiete jaka chce sucz napisała dobrze ze wszyscy sa materialistami jak maja warunki,to jest prawda,tak jak i kazdemu pieniadze przynosza szczescie co nie znaczy ze ludzie nie maja innych wartosci

Gość jgfgnbv
kazdy normalny widzi ze wkreca,ale tniektóre spostrzezenia ma trafne

Gość
szczerze ja bym nie chciała :O źle bym sie w świetle reflektorów czuła :O

Gość
nie no dobra wkręcam ale są łosie co sie daja heh ale co do materializmu to naprawde tak mysle :D

Gość
kasy nigdy mi nie brakowało ale powiem szczerze ze gdyby teraz miało sie pogorszyc to duzo byłabym skłonna zrobić aby utrzymac standard zycia :/ szczerze :/ hymmm

Gość
no chyba ze juz bym była zayebiscie idealna :classic_cool: jak ogladac swoje zdjecia na pudelku, to chociaż nie pod tytułem : " pazura i jego pasztet" :O

Gość jgfgnbv
pryeciey ona nie jest pasztetem,na tym pudelku to tez sa stuknieci

Gość
no ona nie :O ale ja juz tak :classic_cool:

Gość happybirthdday
to, że ludzie się kochają widać po oczach..iskierki;) Begerowa miałą racje:D ponadto..hmm..nigdy nie wiadomo, dlaczego dany Pan chce być np ze mną:D Może czuje kasę - mój GŁOS jest bezcenny, wiem o tym:classic_cool::D

Gość Anq25
akt gdyby był zwyklym "kowalskim"moze by sie nie obejrzała ale co ludzi obchodzi czy ona jest z bogatym slawnym,czy z biednym,ten sławny tez ma prawo miec kobiete jaka chce... Szczerze mówiąc gówno mnie to obchodzi z kim ona jest...ale irytuje mnie, że nagle robią z niej gwiazdę i choć nie ma żadnego doświadczenia powierzają jej prace, o których zwykły śmiertelnik może pomarzyć...choćby miał lata doświadczenia...A pieniądze za to (i podejrzewam, że znacznie wykraczające ponad średnią krajową za pare godzin pracy) ....ma od nas...telewidzów, którzy dają zarabiać danej telewizji płacąc abonamenty za kablówkę, oglądając reklamy, których wcale oglądać nie chcemy itp...Gdyby nie my to ona by złotówki nie dostała...a tak jest gwiazdą wbrew nam za nasze pieniądze tylko dlatego, że jest z Pazurą. Dla mnie zasłużyłaby na ogromny szacunek gdyby była z nim ale nie afiszowała się tym...nie robiła sesji do gazet, nie robiła z siebie prezenterki, producentki...itp...tylko z pokorą dokończyła studia, została przy swoim nazwisku i jedynie dodała męża by mogła anonimowo robić karierę zawodową zgodnie z planem zanim poznała Czarka... A ona? Chwyciła byka za rogi i wyciska ile może...wozi się furami, błyszczy na imprezach w ciuchach od projektantów i udziela wywiadów chociaż jest nikim. Jest znana z tego, że jest znana... I w sumie by mi to nie przeszkadzało...ale wszędzie widzę jej gębę i nie wiem dlaczego....

Gość kallipoe
Ja już przezyłam wielka miłosc i byłam z facetem bez w/du na jego kieszeń. Teraz szukam wolnego dentysty - kupe kasy wydaje na zęby, wiec bym sobie zaoszczędziła. ps. Każda kobieta to dziwka i święta.

Gość srhjsrzju
zależy kto to by był bo np. Pazura jest jeszcze ok, ale nie rozumiem juz laski która wyszła za tego osiemdziesięciokilku letniego reżysera

mnie by męczyło zycie na salonach i to z jaką łatwoscią moge coś mieć. Jesli ktos pracuje miesiącami na wycieczke do tunezji to potem to docenia i stara sie ten czas wykorzystac jak najlepiej. Poza tym nie jestem przyzwyczajona do luksusów i nie zakochuje sie w gwiazdorach. czyli odpowiedź brzmi- nie :)

Gość jgfgnbv
ANG : widzisz sama sobie zaprzeczasz najpierw Cie to nie obochodzi z kim ona jest a potem piszesz ze cie wkurza ze zyje w luksusach,robi sesje i ogolnie wszystko cie wkurza to ze dostaje taka prace to jest niesprawiedliwie ale tak to wlasnie jest juz,na tym polega wlasnie zwiazek z tą sławną gwiazdą.a co ma pogardzic pracą prezenterki i isc pracowac na kase? ma byc skromna,nie afiszowac sie przeciez wlasnie chodzi o zupełnie co innego,nie po to zrobiła mu dziecko,zeby byc dalej szarą dziewcznką i jezdzic PKP skoro moze mercedesem. pewnie postąpilabys jak ona