Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allly

wierzycie w przeznaczenie? mieliście kiedyś uczucie że to ta jedna osoba?

Polecane posty

Gość kokpoiok
ciekawy link

Gość oihglplp
to raczej ta osoba ktora powinna być przeznaczona dla mnie i tylko dla mnie , to się czuje , wątpie abym się myliła...

Gość tylko ona jedyna
Mam nadzieję, że spotkam, że się odezwie; czułam, że też mu nie jestem obojętna. Ale życie jest przewrotne i nie pozwoliło nam spróbować. Jestem sama bo nie chcę być z nikim innym. Ciekawe po co on w ogóle pojawił się w moim życiu??

Gość fajny temat
:) w przeznaczenie wierzę - w końcu co innego mi pozostało ;)

zawsze ktoś pojawia się w naszym życiu po coś... czasami moze zauważymy to dopiero po czasie... :o czasami po to, żebyśmy spojrzeli w głębię siebie a czasami po to, żebyśmy otworzyli sie na coś czy kogos zaraz obok nas.... żebyśmy coś zrozumieli inaczej... każdy znajdzie swoją odpowiedz na pytanie po co.... przykre tylko, że czasami to tak bardzo boli jak tego kogoś nei ma :(

Gość alllly
na każdemu przeznaczona jest jedna osoba, większość spotka w swoim życiu wiele bliskich sobie ludzi, z każdego związku coś wynosząc - coś w rodzaju stałego doskonalenia się na drodze zdobywania nowych doświadczeń na dziś jestem pewna, że mieliśmy się spotkać i że dużo dla siebie znaczymy i będziemy znaczyć, już wiem, że zawsze będę go pamiętać, ile czasu nie byłoby nam dane ale nie ukrywam, że ściska mi się serce na myśl, że mogłam go stracić. od pierwszego spotkania, gdy jeszcze właściwie jeszcze się nie znaliśmy, czułam, że o mnie myśli, to nie dawało mi spać... i też myślałam ciągle o nim

Gość alllly
że mogłam/ mogłabym go stracić

Gość jgthghgh
anooo Do osoby pisząc post powyżej, zgadzam się z Tobą, trzeba tego doświadczyć, bo trudno w to uwierzyć jesli się tego nie doświadczyło... A mogę się dowiedzieć, czy jesteś z tą osobą? Nie jestem z tą osobą. Nie mieliśmy szansy spróbować, bo chyba los nie okazał się dla nas łaskawy. Cieszę się jednak, że doświadczyłam takich przeżyć. wierzący w przeznaczenie zawsze ktoś pojawia się w naszym życiu po coś... czasami może zauważymy to dopiero po czasie... czasami po to, żebyśmy spojrzeli w głębię siebie a czasami po to, żebyśmy otworzyli sie na coś czy kogoś zaraz obok nas.... żebyśmy coś zrozumieli inaczej... każdy znajdzie swoją odpowiedz na pytanie po co.... Masz rację, znalazłam swoją odpowiedź na pytanie "po co ?" Dzięki temu uczuciu otworzyłam się na innych ludzi, wiele rzeczy zrozumiałam, dojrzałam. Znalazłam miłość w sobie i jest mi dobrze tak jak jest - samej. Ostatnio spotkałam się z moją bardzo bliską koleżanką, która stwierdziła, że bije ode mnie niesamowite ciepło. Uśmiechnęłam się, bo myślę, że tak naprawdę o to właśnie chodzi w życiu, bo szczęście i miłość jest w nas. Partner o podobnej wrażliwości "podaje rękę", gdy zdarza nam się upadać.

tak...i wtedy nie kochamy za cos...dla czegos...kochamy tę osobę pomimo,pomimo focha,złych dni,stresa w pracy,bolu ardła graniczącego z umieraniem:classic_cool:,wystarczy,ze jest,że przytuli,nawet nie musi nic mowic...najgorszy jest jednak bol,ze z tą osobą juz byc nie mozemy...moze on był mi przeznaczony ale widocznie ja jemu nie

Gość alllly
jgthghgh , jesteśmy razem, od pierwszego spotkania, nie musieliśmy siebie nawzajem o nic pytać, to było oczywiste to niezwykłe móc być z kimś, któ myśli i odczuwa jak Ty, rozumie Cię po prostu jak nikt inny, a Ty jego warto szukać takiego uczucia, myślę, że to jeden z celów w naszym życiu - bo poznanie osoby będącej Twoim alter ego niezwykle wzbogaca, dopełnia Cię jako człowieka :) choćby na jakiś czas :)

bo mnie nigdzie nie chcą zaadoptować i błądzę po wątkach w celu ukojenia krzyku duszy...😍

są czasem sytuacje,gdzie milczenie bywa krepujące...przy nim było ukojeniem...nie musiałam nic mowic,po prostu upajałam sie chwilami,było mi dobrze...było... desire...

miedzy Poznaniem a Gnieznem blizej tego drugiego :O 😘powodzenia w szukaniu tej przeznaczonej😍fajny z Ciebie chłopak

Gość tylko ona jedyna
Zepsuł mój świat wartości i norm moralnych, zepsuł moją wymarzoną miłość, moje zasady i moje przekonania; moje utopie i moje marzenia. Nie pozostawił nic; tylko martwy odcisk dłoni na rozpalonym ciele. Jednak wiem, że wróci do tego co dobre i piękne:)

Gość hej there
moze mnie szukasz?

Gość hm...wierzę w przeznaczenie
przeżyłam coś niesamowitego...nikt mi tego nie odbierze:) chociaż przez ten krótki czas byłeś mój... niczego nie żałuję ;)