Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utytyta

czy to mozliwe by przytyc mimo stosowania sie do diety?

Polecane posty

Gość utytyta

Wiecie od poczatku stycznia prawie wogole wyeliminowalam weglowodany, cwicze , duzo chodze i dzis po okresie sie waze i na wadze 1, 5 kg mniej ale miesnie to nie sa nic nei widac i sie nie dopinam w spodnie

Gość wijjjjja
moze cos robisz nei tak ile jadasz posilkow?

Gość utytyta
posilkow jadam 5 malych i naprawde dietetyczne ale wiecie co a moze to wina alkoholu? Bo np w tygodniu sa takie ze 3 dni a nawet 4 ze dla odstresowania wypije sobie no jednego dnia dwa drinki innego dwa piwa czy dwie lampki wina

Gość wwrrr
Ile kalorii dzinnie dostarczasz w diecie? Jaki jest to procent zapotrzebowania Twojego organizmu? Czy wcześniej stosowałaś diety? I w końcu, czy wliczasz kalorie z alkoholu do diety? Bo może ich być całkiem sporo.

Gość utytyta
myslicie ze wystarczy odjac oi dodac kurcze kiedys stosowalam rozne diety to pewnie przez to taki mam metabolizm do kitu

Gość tequilka 84
a mierzylas sie ? mięsnie waża wiecej od tluszcza

Tequilka - a umiesz Ty czytać? Przecież napisała, że waży mniej, ale ubrania są za ciasne. To chyba nie dlatego, że zamienił jej się tłuszczyk w zgrabne, ciężkie mięśnie :O

Gość RudaHera
Możliwe, że wystąpił u Ciebie problem hormonalny, lub po prostu masz cukrzycę. Jeżeli jesteś pewna, że nie masz z tym problemu, to moim zdaniem dobrze byłoby się udać do dietetyka, lub lekarza. Bo sprawa wydaje się być podejrzana. No i radzę też zacząć ćwiczyć... to bardzo ważne.

Gość ----komentatorka----
ten alkohol nie jest bez wpływu. rok temu na wakacjach jadałam 2 posiłki dziennie, głodna nie byłam, za to wino piłam w ilościach sporych. po 2 tygodniach przytyłam 4 kg. ale to wino mi smakowało...

Gość no to tak
alkohol ma sporo kalorii jezeli juz chcesz pic alkohol , to niech to będzie czerwone wytrawne wino

Gość no to tak
2 piwa mają 500 kcal więc trochę sporo , warto to uwzględnic w diecie

heja :) zgadzam sie alko ma duzo kalorii i powinnas liczyc kalorie bo czasem sobie nie zdajemy sprawy z tego ile co ma tak na prawde:) wiem co mowie:P al enie mozna zapominac ze wszystko powinno byc zbilansowane! moze dobrze znalezc sobie diete np. 1000 kcal, albo ulozyc samemu w chwili wolnej z liczeniem ile co ma ( pamietaj ze np. piersie z kurczaka sa podawane na surowo jak je usmazysz to to nie jest to samo...) Powodzenia!:)

A i z tego co sie orientuje najmniej ma jasne piwo:) najwiecej wodka, wino jest dobre na miazdzyce ale tez bez przesady najlepszy jest ruch:)

Gość kiedyś RER
utytyta --> alkohol JEST kaloryczny, więc może to to. A może bierzesz tabletki? Wreszcie: ja utyłam w okresie, kiedy brałam szczepionkę przeciwko HPV. Może to tylko przypadkowa zbieżność, bo w tym samym okresie okazało się, że mam stan przedcukrzycowy, ale... pół roku po drugiej dawce (z trzeciej zrezygnowałam) zaczęłam chudnąć "sama z siebie", w tym pierwszy kg w Święta, kiedy jadłam bynajmniej nie dietetycznie!

eeee...zrezygnowalas ze szczepionki przeciw HPV bo przytylas? ok...nie mam pytan....A cukier i tak w takim razie radze mierzyc bo to czy jestes troche grubsza czy nie nie swiadczy o niemoznosci "dostania" cukrzycy. pozdrawiam