Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasta do zębów wybielająca

pasta do zębów wybielająca

Polecane posty

Jaką polecacie pastę wybielającą? Może płyn do płukania ust? Mam przebarwienia od kawy i herbaty, bo piję niestety litrami i robią mi się brzydkie szaro-żółte zęby :(

up :)

Gość dla mnie najlesza jest
Denivit - tylko po niej widze efekty, ale moja znajoma twierdz, że jej szkliwo zniszczyła. Ja używam codziennie - i niczego mi nie niszczy, więc nie wiem...

Gość jooozio
pasty wybielajace niszcza szkliwo. najlepiej udaj sie do dentysty i opowiedz o problemie. zeby musza byc troche zoltawe a nie snieznobiale

Gość qwertylkj
elgydium- miałam bardzo żółtezeby, teraz są lekkożólte :) a myę nią tydzień 2x dziennie

Gość qwertylkj
Przepraszam za byki- klawiatura mi nawala

A czy te pasty są d kupienia w drogerii czy w aptece? bo przyznam że pierwszy raz się z nimi spotykam.

Gość ja już nie wiem
Clinomym dla palaczy nawet jeśli nie palisz jak ja i do tego Listerin white,ale regularnie. Znajomi pytają ile dałam za wybielanie:)

Gość podobno
podobno woda utleniona wybiela, wiem, że rozpuszcza kamień, ale jak dokladnie się ją stosuje trzeba by poszperać na forum

Gość qwertylkj
woda utleniona strasznie niszczy zęby! Tak samo cytryna i soda. lepiej darować sobie domowe sposoby, bo można z tego mieć więcej szkody niż pożytku... Pasta elgydium jest do kupienia w aptece, koszt około 15 zł, więc niedużo

Gość a co sadzicie o pascie
emajl diamant ?

Gość kamila bercik
Tylko jedna pasta rzeczywiście mi pomogła - http://www.ajona.pl/ I to dała naprawdę fajne efekty. Co ciekawe - wszystko zaczęło się przy krwawieniu dziąseł, a przy okazji ta pasta, jeszcze wybieliła moje zęby ;-)

Gość martyna warska
A niby jak? Pasta na krwawienie i afty wybieliła ci zęby? Brzmi to z lekka niewiarygodnie. Nie sądzisz?

Gość kamila bercik
Może i niewiarygodnie, ale tak było. Sądzę, że nie chodzi o to jak nazywa się pasta, ale jakie daje efekty. A ta pasta efekty dała naprawdę fajne. Pewnie liczy się po prostu systematyczność, no i jakość pasty.