rumiankowa wkładka higieniczna 0 Napisano Luty 2, 2010 jak pzrerobic zdjecie w photoshopie (mam polska wersje) zeby zrobic jakies element np usta w kolorze czerwonym a reszta zeby byla czarno biala? moglby mi ktos napisac krok po kroku?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Luty 2, 2010 uhhh ale to sama musze jednoczesnie dzialac. podeslesz fotke i napiszesz dokladnie co chcesz zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rumiankowa wkładka higieniczna 0 Napisano Luty 2, 2010 nie mam konkretnej fotki, chcem po prostu dowiedziec sie jak uzyskac taki efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość borżua Napisano Luty 2, 2010 ale wieśniara :-O pisze chcem może napisz kcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Luty 2, 2010 chodzi o cos takiego? http://republika.pl/blog_nx_1283890/2646785/tr/twarz_l1.jpg http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/28d1413c501b3374.html ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rumiankowa wkładka higieniczna 0 Napisano Luty 2, 2010 tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o matko trochę wyobraźni Napisano Luty 2, 2010 wystarczy pomysleć sekundę i od razu wiadomo, że wystarczy zaznaczyć część zdjęcia która ma byc czrno biała i nałożyć na nią odpowiedni filtr :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Luty 2, 2010 hehehe chcem .... http://www.gobart.pl/retusz.php bedąc kompletnym zielepuchem w fotoszopie z tej stronki korzystałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rumiankowa wkładka higieniczna 0 Napisano Luty 2, 2010 dla mnie to nie takie proste bo nie znam sie kompletnie na photoshopie dlatego pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Luty 2, 2010 sposobow jest wiele ale ten mi sie wydaje najprostrzy Mamy juz zdjecie robimy kopie warstwy zeby byly dwie takie same (zdjecia pani) robimy kolejna warstwe wypelnienia dokladnie to wybieramy Barwa/Nasycenie pojawia sie ramka i nasycenie przesuwamy maksymalnie w lewo naciskamy ok na samej gorze po lewej stronie tam gdzie jest PLIK, EDYCJA,OBRAZEK ITP wchodzimy w WARSTWA z rozwinietego menu wybieramy polacz w dol nastepnie bierzemy gumke do scierania i jedziemy, ale to jest ryzykowne bo mozna cos zepsuc i warto zrobic sobie najpierw maske warstwy bierzemy na utworz maske warstwy i trzeba pilnowac zeby zaznaczona byla maska obok szarego obrazka a nie obrazek, bierzemy gumke i jedziemy - jak chcemy na szarosci zrobic kolor to te kwadraciki po lewej co sluza do ustawiania koloru narzecia musza byc tak, ze bialy n gorze. gdy np sie pomylimy wystarczy zamienic kwadraciki tak zeby czarny byl na gorze i tam gdzie zrobilismy kolorowe mozna spowrotem gumka zamazac na szaro.. jak juz zrobimy obrazek ze wyglada jak chcemy to naciskamy prawym klawiszem myszki na maske warstwy i wybieramy->zastosuj maske warstwy A potem na gorze po lewej WARSTWA i polacz w dol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rumiankowa wkładka higieniczna 0 Napisano Luty 2, 2010 dzieki wielkie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grafika0 Napisano Kwiecień 23, 2010 przerabiam zdjęcia grafika0.fbl.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach