Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

foczkax

na czym polega praca administratora osiedla

Polecane posty

może ktoś z was wie :) bo dostałam taka ofertę pracy i mam iść na rozmowę i chce się do niej przygotować

Gość LoBoToMiA
Na tym samym co ciecia w klatce, tylko rejon wiekszy ;)

Gość bhihikikihah
na administrowaniu osiedlem jak i nazwa wskazuje

Gość aldolinka
daj se spokój to charówa straszna i ręce zniszczysz

pytałam sie a oni mi powiedzieli ze powiedzą mi dopiero na rozmowie :O co mam robic a chce sie dobrze przygotować

Gość nie no szok
a do czego tu się przygotowywać przecież dyrektorem nie będziesz ,miotłę w dłoń i już jesteś przygotowana,trochą piasku do kieszeni

Gość gość
Administrator osiedla nie " chodzi z miotłą i piskiem w kieszeni ". To ciężka harówka polegająca na administrowaniu wszystkiego , co dzieje się na osiedlu mieszkaniowym. To rozwiązywanie sporów, przyjmowanie zgłoszeń o awariach, kontrola czystości budynków, zarządzanie zielenią, przydzielanie boksów, informowanie lokatorów o różnych sprawach,rozliczanie faktur , sporządzanie protokołu z zalania mieszkań, naprawa usterek i wiele innych obowiązków. Najgorsze jest to, że Administracja Osiedla to jest także " chłopak do bicia", gdy komuś coś się nie podoba to dzwoni i używa sobie na urzędnikach , którzy muszą cierpliwie słuchać czasem steku wyzwisk i nieurzędowych słów.

Gość hmens
Poczytaj - https://integrummanagement.pl/ Przecież masz to opisane na stronach takich firm. Trzymają porządek, mają zarządzać wszystkim, odpowiednio gospodarować. Taki standardzik.