Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nawrócona244

Proszę przeczytajcie te książkę, a zmienicie zdanie o życiu, śmierci, Bogu..

Polecane posty

Gość Nawrócona244

Jestem własnie po lekturze- świadectwie kolumbijskiej lekarki, która przeżyła śmierć kliniczną. Opisuje jak wygląda czyściec, co dzieje sie z czlowiekiem po śmierci. Ludzie.. to jest straszne.. Wszystkim polecam przeczytanie tej cienkiej książeczki- mozna sie przez nia naprawde nawrócic! Sama chętnie pożyczę komuś taka ksiązeczkę.

Gość borżua
jakieś bujdy o ludziach jęczących w czyśćcu , bitych , w piekle diabły męczą bezsens

Gość Nawrócona244
zawsze tak mam po ostrym sexie analnym :)

Gość Nawrócona244
gdy miałam śmierć kliniczną i byłam trochę w piekle szatan z dużym organem płciowym ognistym doprowadził mnie do orgazmu wibrując i rozciągając moją elastyczną pochwę obudziłam sie w łóżku szpitalnym

Gość sadsds
chetnie przeczytam,podaj tytuł i autora

mój brat przeżył śmierć kliniczna nie widział żadnych opętanych diabłów ani czyśćca ani żadnych takich zjawisk a jest osoba wierząca. po prostu docenił jakie życie jest kruche i od tamtej pory zmieniło się wiele, muszę przyznać zmądrzał

Gość Nawrócona24
Przykro mi że ktoś się pode mnie podszywa. Tak, ta Pani jest katoliczką. Mozna również posłuchać na youtubie: http://www.youtube.com/watch?v=LxJNwEKMpNw Podaj maila, jeżeli chcesz, mogę pożyczyć Ci tę książeczkę.

Gość sadsds
elfin44@o2.pl,podaj

Gość sadsds
xxxxxxxx,myslisz ze nikt o tym nie wie, ze zycie jest kruche, to tak jak z wolnościa, czasami człowiek moze sie udusić

Podaj tytuł i autora.. może ebook jest w internecie.. Bardzo chętnie bym to przeczytała. A swoją drogą.. Bóg taki dobry i miłosierny, a dusze w czyśću cierpią :O chyba nikt nie jest ideałem i prosto do nieba nie trafi.. O ile to w ogóle istnieje...

Gość agatka co ma tadka
masz ją w formie ebooka?

Gość Natusia_
Proszę zagłosujcie na moją walentynkę: www.ilovemilka.pl/vD8AD7

Gość a ileeeeeeeee
to ta ksążka , w której kobieta została porażona piorunem??? Napisała ją Gloria Polo "Od złudzenia do prawdy" Czytałam i od tej pory inaczej patrzę na swiat . Wszystkie nasze błędy będą kiedyś rozliczone !!!!!!

Gość a ileeeeeeeee
ta książka kosztuje 5 zł Kupcie sobie.

Gość sadsds
niektór bledy musz byc rozliczane przez instytucje

Ameryki żeś nie odkryła. Tym już przed laty zajmował się doktor Moody i napisał książkę o tym stanie zawieszenia między życiem a śmiecią. Jedna z hipozez wyjaśniających ten stan mówi, że są to projekcje umysłu pobudzone działaniem endorfin i można ten stan uzyskać po zażyciu moocnych narkotyków. Dałaś się ogłupić i cała tajemnica.

Gość Nawrócona 24
Przykro mi, nie mam jej w formie ebooka. Dostałam ja sama od pewnej osoby. Przeczytalam, i poczulam w sobie, że muszę o tym mówić innym. Z chęcią podzielę się tą książeczką z innymi. Mozna takze ja zdobyc na allegro- mam zamiar zamówic własnie wiecej sztuk i porozdawać znajomym. Kosztuje zdaje sie cos kolo 8 zlotych z przesylką juz w cenie. Tytul: Trafiona przez piorun. Wydawnictwo: Vox Domini. Serdecznie polecam !

bardziej się jeszcze nawrócisz jak przeczytasz moja stopkę. Przyjemnej lektury, przynajmniej cos pożytecznego zrobisz i Bób ci wybaczy szerzenie i propagoanie głupot.

Gość pepe le sfont
ja ostatnio czytalam "bylem ksiedzem", tez polecam.

Gość Nawrócona 24
Ludzie, gdybyście wiedzieli jak bardzo się cierpi w czyśćcu.. Wszystkich nas to czeka.. Naprawde.. polecam lekture, lub posłuchac na youtube.. Automatycznie zmienia się postrzeganie tego życia tutaj na ziemi.. Będę sie modlila, ale ta ksiązka przemówila do innych, zeby inni sie tez nawrocili..

Gość Lax Pampona
Ta ksiazka jest na jutiubie, Czyta ja lektor. Jest zdaje sie 20 czesci.

równie dobrze możesz przeczytać Dzienniczek św Faustyny, a dokładne opisy piekła u ojca Pio. A jednego możesz być pewna, po śmierci JP2 tak ci skórę wygarbuje w niebie że ruski miesiąc popamiętasz.

Gość dnoi
Słucham wlasnie na yt i wkurza mnie glos tej lektorki.

Gość albo np
bądź uprzejma nawracać gdzie indziej ,jestem katoliczką ,ale takie zagrywki są moim zdaniem brzydkie

Gość Nawrócona 24
Co w tym złego, że zachęcam do przeczytania? Może akurat ktoś to potraktuje powaznie i skorzysta duchowo, nawróci sie, bądź po prostu jeżeli jest katolikiem, posiądzie wieksza wiedze i bardziej świadomie zacznie zyc tutaj na ziemi, nie zabiegajac zbytnio o to co ulotne?