Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś123456

poważny problem

Polecane posty

Gość ktoś123456

Ludzie mam problem mam 20 lat i ostatniej nocy...poprostu zsikałem się w łóżko ! Nie wiem zupełnie dlaczego takie coś miało miejsce ,przecież uporałem się z tym problemem wieki temu :( Czy ktoś miał podobną sytuację, ewentualnie może powiedzieć na ten temat coś konkretnego ?

Gość jesli to nie prowo
i o ile nie jestes alkoholikiem, to mysle ze to powazny problem i powinienes udac sie do lekarza!

Gość ktoś123456
Nie jestem alkoholikiem, zresztą nie raz nawet jak nawaliłem się porządnie i zaliczyłem zgona to się nie zlałem:P A co do niedawnej sytuacji to po prosu śniło mi się że sobie sikam, w sumie dosyć długo, i jakoś tak pod wpływem tego snu poszło:P Minutę później się obudziłem i jak sie okazało na szczęscie nie wysikałem wszystkiego, jakieś podświadome hamulce awaryjne zadziałały:P

podświadome hamulce zadziałały? mnie niejednokrotnie się śniło niemalże całą noc, że sikam i jakoś nie pamiętam, żebym jako duża już dziewczynka zlała się do wyra.

Gość ciekaweeee
a moxe zapalenie pecherza masz?

Gość Mixodoom
To swoistą forma kary za twe lenistwo. Nie chciało Ci się przed snem wstać i oddać moczu to Ci się kibel przysnił piękny ze złoconym przyciskiem woda szumi piękny nastrój i jest kałuża.

Gość Night surprajs
No niektórzy miewają wizję podobne. To znaczy leja czym innym ale efekt podobny na koniec;) ;)

Gość dasz radę jak my
Może zaczekaj i się trochę poobserwuj. Jeśli się coś takiego powtórzy, to biegiem do lekarza. Może masz coś z nerkami. Badania jakieś zrób. Takie sny z sikaniem to miało się, jak się miało kilka lat hah.

Gość dasz radę jak my
I jeszcze coś mi się przypomniało. Znałam takiego co lał w łóżko. Miał 20-parę lat. Jak się zdenerwował. To może być też objaw nerwicy, albo zwykły przypadek .Zdarzyło się i już, trzeba zapomnieć.