Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brygiiida

ile razy mozna wybaczac

Polecane posty

Gość brygiiida

mamy 2 dzieci 4 i 9 lat kiedys zdradzil mnie z moja kuzynka po dlugim czasie wybaczylam dla dobra dzieci, a ostatnio przyjaciółka widziala go z kobietą w hotelu-ona byla tam odwiedzic swoja siostre ktora tam pracuje. to ponad moje sily... nie wiem co z tym dalej zrobic

Gość brygiiida
jeszcze nie mowilam mu ze wiem- wlasnie dzwonil ze nie bedzie na obiad bo musi jechac do kolegi...i co ja dzieciom powiem

Gość jeżeli chodzi o zdradę i bicie
to tylko RAZ!

Dziwie się że kobiety gadają takie głupoty - dla dobra dziecka.. Co za brednie.. Kochasz go dalej,boisz się zacząć wszystko od nowa, dlatego wybaczasz,dla dobra dzieci powinnaś go wyrzucić z domu, do sądu po alimenty biec,szukać nowego, lepszego, wartościowego faceta... Kobity nie bójcie się zmieniać życia na lepsze ! :) Trzymam za Ciebie kciuki.

Gość brygiiida
dzieki aga tyle ze moje zarobki sa smieszne a mieszkanie jest tylko jego moi rodzice nie zyja a moja siostra mieszka w usa i maly kontakt mamy, boje sie zmian bo za alimenty oplace mieszkanie a moja pensja nie starczy dla nas

Ja na Twoim miejscu zaczęłabym się rozglądać za tym drugim. Jeszcze kwestią jest to czy podejrzewasz czemu Cię zdradza ? Zapuściłaś się po ślubie,czy może po prostu już znudził się Tobą. ? Od kolegów mundurowych wiem że chociaż zdradzają swoje żony i tak je kochają i nie wyobrażają sobie odejścia od nich, skoki traktują jak urozmaicenie życia seksualnego ..

Gość brygiiida
za pierwszym razem to byl 1-razowy wyskok po pijaku ale teraz spotkania w hotelu-to juz nie to samo

Gość żniwiarz
w bravo przeczytałem ze wybacza sie 2 razy i tylko tyle

Gość brygiiida
to mogles sobie kupic poradnik domowy

brygiiida ..... to go zostaw .... poco byc z facetem ktory cie zdradza . dzieci dziećmi jakos sobie poradza jak bedzie ich odwiedzał ja jakis czas

Gość ubrane fakty
wybaczac możesz jego każdą zdradę,wyskok-to tylko od ciebie zależy ile możesz wytrzymać. ..ale taki związek to umieralnia dla miłości ,poczucia własnej wartości i duszy....nic innego.