Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssddaaaw

ciąża ?

Polecane posty

Gość sssddaaaw

Hej okres spoznia mi sie 3 dzien oczywiscie wiem co odpowie wiekszosc ZROB TEST ale ja poprostu pytam czy jest to mozliwe kochalismy sie raz w tym miesiacu w dni nieplodne stosunek z gumka i do tego przerywany. i raz kiedy mialam okres dotykal nim moich posladkow czy moglismy wpasc ? prosze o sensowne odp.

Gość marzena1111
Wedlug mnie nie ma takiej mozliwosci

Gość sssddaaaw
ma ktos jeszcze jakies zdanie na ten temat ?

Gość martyna159
Jesli bylo dokladnie tak jak napisalas to nie jestes w ciazy

Gość fsdgfg
marne szanse

Gość sssddaaaw
skoro wytrysk nie byl we mnie a stosunek byl z gumka to tez tak mi sie wydaje ale wiecie jak to jest stres bierze gore

Może masz jakiś stres, martwisz się czymś i dlatego spóźnia ci się...okres

Gość sssddaaaw
brzuch boli czsaem na dole piersi obolale.. no jak przed okresem ale jego brak ..

Gość sssddaaaw
no fakt zaliczenia stresujace z chemii mialam od wakacji schudlam bardzo i od wrzesnia wysoki niedobor magnezu wiec on tez powoduje stres..

Gość sssddaaaw
tylko najgorzej ze to nie jest w cale tak latwo nie myslec o tym ;p

Gość sssddaaaw
wypowie sie ktos jeszcze?

Gość sssddaaaw
??

Gość 0ORRCSFFF
NIE JESTES W CIAZY!

Gość myślę że dotykanie
pośladków w czasie okresu skutkuje ciążą w 100%. Boże, laski, czytajcie do końca te durne posty :o

Gość sssddaaaw
;)

Gość sssddaaaw
pomoze jeszcze ktos?

Gość zatruta strzalaaa
tez mialam tak kilka razy... mysle ze spowodowane to bylo glownie przez stres a jak jeszcze myslisz o tym ze okres Ci sie spoznia i ze mozesz byc w ciazy to on jakby na zlosc Ci sie spoznia :P zrob test to wtedy sie uspokoisz bo to niemozliwe zebys byla w ciazy... jak okres nie bedzie sie pojawaial to musisz isc do gina on napewno pomoze

Gość sssddaaaw
dzieki ;)

Gość zatruta strzalaaa
a co do dni plodnych i nieplodnych i tych wszystkich kalkulatorow itp to nie sugerujcie sie tym!! zawsze sie zabezpieczajcie!! ja kochalam sie z chlopakiem dzien po okresie i powinnam miec wtedy dni nieplodne... a teraz czekamy na malenkiego bobaska hehe:)

Gość sssddaaaw
ale my zabiezpieczylismy sie prezertwatywa i okres byl do tego przerywany !

Gość zatruta strzalaaa
skoro tak bylo to nie masz sie czym martwic :) ciaza nie jest jedynym powodem spozniania sie okresu!!

Gość sssddaaaw
dzięki :)

Gość MisioKatol
a w między czasie zastanawiania się czy jesteś w ciąży czy też nie, przemyśl czy jesteś zwykłą du*odajką czy nie... Może warto się zacząć szanować ?

MisioKatol naruszasz pewne zasady...to jej sprawa,co robi ze swoim cialem i w jaki sposob..moze po prostu byla zestresowana i tyle? poza tym na pewno nie jestes w ciazy..okres Ci sie tylko spoznia, a skoro masz watpliwosci, co do gumki to zalatw sobie tabletki anty+ gumka- wtedy pewnosc 100%.pozdrawiam

Gość sssddaaaw
zwykla dupodajka? a swiadczy o tym chociaz jeden wyraz w moim poscie ? jestem z moim chlopakiem 2 lata to chyba nie jest dupodajstwo :)

Gość sssddaaaw
:)

Gość MisioKatol
i tu niestety jesteście przykładem typowego upadku moralności :( Martwi mnie, że coś co jest zarezerwowane (dla większej części społeczeństwa deklarującego się jako katolicy) dla WSPÓŁMAŁŻONKÓW ma miejsce już (!) po dwóch latach ZNAJOMOŚCI. Każdy okres ma swoje zasady również te w poznawaniu siebie. Znajomość/chłopak może przeminąć - ot taki okres. Potem może pojawić się kolejne zauroczenie/miłość. Osobiście by mi przeszkadzało, że moja dziewczyna była wulgarnie mówiąc oliwiona przez innego :( Narzeczeństwo kolejny piękny okres w poznawaniu siebie wzajemnie by jak wszystko pójdzie dobrze zostać współmałżonkami i by w końcu cieszyć się sobą w pełni oddając sobie wzajemnie to co zachowaliśmy właśnie dla tego/tej jednej. Przykro mi to stwierdzić ale TAK sssddaaaw dla mnie jesteś dupodajką. Życzę Ci byś się opamiętała i nie zachowywała jak zwykły parzący się kot gdy tylko ma ochotę. Chyba coś nas różni od zwierząt? a może już nie :( ?

Gość sssddaaaw
to nie bylo tematem mojego postu moje przekonania rowniez te religijnie zachowam dla siebie i mysleze Ty tez powinnienes

Gość MisioKatol
to jest niezależne od przekonań religijnych. Po prostu chciałbym byś pomyślała czy jednak wszystko z Tobą jest ok. Co do tematu wątku: - 3 dzień spóźnia się okres - nigdy wcześniej się tyle nie spóźniał ? - w dni niepłodne - po czym wnosisz, że dni nie były płodne ? - gumka... ech tu zamilknę... - stosunek przerywany - to w płynie ejakulacyjnym nie ma plemników ? - dotykanie pośladków podczas okresu - dotyk dotykiem ale zapładnia sperma co z nią?

Gość sssddaaaw
o jakim plynie ejakulacyjnym rozmawiamy skoro stosunek byl z gumka ?