Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keito

kobiety potrzebuje waszej pomocy

Polecane posty

jestem z moją żoną od 5 lat, byliśmy swoimi pierwszysmi partnerami od początku, ostatnio zacząłem zauważać że wychodząc do pracy ubiera się lepiej gdy pewien koleś ma z nią zmiane, szybko zauważyłem też że poświęca w takie dni więcej czasu przed lustrem, po powrocie opowiada mi o nim z pasją i podziwen a jak sam się zapytam o niego to stawia go w złym świetle, jakiś czas temu gdy ten koleś był na urlopie wracała smutna a po jego powrocie zrobiła sie nagle szczęśliwa, kiedyś upiekła ciastka z przepisu który przyniosła z pracy o smaku jaki ja bardzo nie lubie i zabrała je do pracy (normalnie wogóle nie piecze). Jak ma drugą zmiane to ten koleś odwozi ją do domu, zwaca później niż by jechała autobusem. Niedawno oznajmiła mi że umówiła sie z koleżankami na wspólne wyjście, tak dokładnie to po pracy gdy kończy o 21 do pabu z muzyką na piwo w piątek przed walentynkami (nie pije piwa, lubi tańczyć)

Gdy sam ją zapraszałem to nigdy nie chciała iść. Mam przeczucie że tak naprawde idzie z tym kolesiem. Rozmawiałem z nią o tym wszystkim to mnie wyśmiała i powiedziała że jestem głupi. Następnego dnia ubrała do pracy najseksowniejszą bluzke a po posrocie przebrała się w byle co. Wkładam w nasze małżeństwo wiele uczucia, kocham jąserce ale przestaje umysłem. Doradźcie mi co mam zrobić i jak rozwiązać ten problem.

Gość knsDLm
kurwa ktory juz raz zalozyles ten zalosny temat :o