JoannaJ 0 Napisano Luty 2, 2010 Jak powiedziec mężowi że jestem w ciąży... będzie u mnie za 2h i jestem w 200% pewna że będzie umierał ze szczęścia... dziecko planowane... Jak Wy poinformowałyście przyszłych tatusiów o dwóch kreskach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fsdgfg Napisano Luty 2, 2010 nijak,pierwszy popatrzyl na test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po przeczytaniu tegoz topiku Napisano Luty 2, 2010 nic nie mów, zrób sie na bóstwo, ugotuj cos dobrego i kup małe buciki dziecięce- zapakuj i daj mu jak przyjdzie np w trakcie obiadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0ORRCSFFF Napisano Luty 2, 2010 Albo zapakuj test ciazowy jak masz w podełeczko i mu je wrecz np po obiedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 2, 2010 OORRCSFFF taki sam miałam pomysł od zawsze żeby zapakować teścik z 2 kreseczkami i dać mężulkowi:) Napewno będzie uradowany z takiego prezentu:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ----komentatorka---- Napisano Luty 2, 2010 już było, ale co tam :) przewiąż się w pasie wstążką, kokarda na brzuchu. taki prezent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Luty 2, 2010 normalnei bez ceregieli zrobiłam test były dwie krechy zadzwoniłam do niego potem jak ja skonczyła prace pojechałm do niego i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0ORRCSFFF Napisano Luty 2, 2010 majeczka87 ja tak marzre dac mezowi tescik w prezencie :( Narazie czekamy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0ORRCSFFF Napisano Luty 2, 2010 majeczka87 ja tak marzre dac mezowi tescik w prezencie :( Narazie czekamy.... :(:(:(:(:(:( A TOBIE JOANNA J GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0ORRCSFFF Napisano Luty 2, 2010 majeczka87 ja tak marzre dac mezowi tescik w prezencie :( Narazie czekamy.... A TOBIE JOANNO GRAULACJE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 2, 2010 0ORRCSFFF ja też czekam:) I wierze że obie się doczekamy:) Trzymam kciuki;) A dla założycielki topiku GRATULATKI:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0ORRCSFFF Napisano Luty 2, 2010 majeczka87 NO TO POWODZENIA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulka2209 0 Napisano Luty 3, 2010 Jak ja bym chciała być na miejscu Joanny, my staramy się 3 lat i nadal nic. Ale jak się już doczekam napewno przygotuje pyszną kolację i dam prezent a w środku buciki. Rozmarzyłam się.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoBoToMiA Napisano Luty 3, 2010 Pokaz mu to http://demotywatory.pl/./172803/Kto-wypina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Luty 3, 2010 JoannaJ - a więc jednak sie udało?! Cieszę się bardzo i gratuluję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja taka se dupeczka Napisano Wrzesień 5, 2012 gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach