Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczeniewiemm

czy komuś udało się usuąć rozstępy czy bliznę????

Polecane posty

Gość kurczeniewiemm

mam kilka rozstępów pod kolanami i mnie straszie denerwują, są tylko 2-3 ale ie moge na nie patrzeć. Ogólnie to mam też rozstępy gdzie indziej ale tylko te mi przeszkadzają:/ Czy ktoś kiedyś usunął? ale tak jak mówię, że nie było ich widać???

Gość porada w sprawie egzaminu
CEPAN, masc- pomaga na bliznowce i rozstepy, sprawdzone minus-śmierdzi okropnie cebulą..ale warte z uwagi na efekty próbowałam kiedys galenica masc na rozstepy za 120 zł na 14 dni kuracja, i takich efektów nie było jak po cepanie za 24 zł

Gość porada w sprawie ....innej
oj soroki to porada w innej sprawie......hehe mam wolne i weszłam na kafe- ze narzekac nie lubie tylko radzic to powinnam miec chyba nic- 'dobra rada" :P

Gość idź prywatnie
tak, usunełam chirurgicznie te z brzucha po ciazy, chirurg plastyk nie ma sladu, bo blizna po operacji jest tak nisko ze jej nie widac, a do tego smarowalam contratubexem i jest jasniutka spróbuj kilka zabiegów głebokiej dermabrazji u dermatologa, tylko lekarz robi takie zabiegi zapłaciłam 5000 zł za brzuch

Gość idź prywatnie
no w gabinecie kosmetycznym to raczej by mi nie zrobili plastyki brzucha po trojaczkach... ;)

Gość kurczeniewiemm
no tak plastyka brzucha to już poważne. Ja ogólnie mam predyspozycje do rozstępów, al juz się pogodziłam z tymi na udach i piersiach, ale pod kolanami no nie moge. Okropnie to wygląda... Jak założę spódnicę albo krótki spodnie:/ Kupie ten cepan, kiedy próbowałam, pod kolana mogę sobie posmarowac

Gość kurczeniewiemm
a może jakiś krem??? to tylko 2-3 rozstępy pod każdym kolanem...