Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona_a

Poznaliście kogoś w internecie???

Polecane posty

Gość zaciekawiona_a

Często słyszę, że jacyś ludzie poznali się przez internet. Ale zastanawia mnie jak? Używam internetu już 9 lat i jeszcze nikogo w ten sposób nie poznałam. Na jakich stronach poznajecie ludzi? Moglibyście podać wasze przykłady. Ja poznałam dosłownie jedną osobę - szukałam mieszkania za granicą i zobaczyłam, że inna osoba z Polski też szuka, więc do niej napisałam. W końcu nie wynajełyśmy razem mieszkania, ale się zaprzyjaźniłyśmy. A wy jak i na jakich stronach poznaliście ludzi - znajomych albo drugą połowę. Na sympatii? Na czatach? Na jakiś portalach randkowych - jeśli tak to jakich? Słyszałam o ludziach którzy poznali kogoś na gg albo skypie, ale jak to możliwe? Dzwonicie do nieznajomych?

Gość hmmm kilka lat temu
poznawalem ludzi na czacie i rozne osoby sie trafialy hehe teraz juz na to nie mam czasu no i moze odwagi ;)

chyba coś pokręciłaś bo 1. "Ale zastanawia mnie jak? Używam internetu już 9 lat i jeszcze nikogo w ten sposób nie poznałam." 2. "W końcu nie wynajełyśmy razem mieszkania, ale się zaprzyjaźniłyśmy." co to jest jak nie znajomośc z netu? chyba że ty o związkach. to masz randki albo sytuacje jak wyżej

Gość ja poznaję wtedy gdy
nie szukam - przypadkiem. Parę osób poznałam na kafeterii. Kiedyś przez tlen czy gg - po prostu napisałam do kogoś obcego, czy ktoś do mnie.... Ale nie w celu poznania kogoś, tylko pogadania, a akurat ci "ktosie" okazali się fajni.

Gość zaciekawiona_a
rzeczywiście nieprecyzyjnie napisałam. Poznałam dokładnie tą jedną osobę w internecie i nikogo poza tym.

Gość minerwa*
poznałam na forach fotograficznych podróżników ale dotyczyło to tylko wyjazdów zagranicznych...po prostu jedziemy razem do ...Azji np. na kafeterii nie udało się spotkanie, raczej byli to frustraci... na skape i gg tak, ale romans ..nie byłam zainteresowana

Gość zaciekawiona_a
do z każdym dniem to fajny sposób, bo poznajesz ludzi, którzy podobnie do Ciebie patrzą na świat

Gość zaciekawiona_a
do minerwa fajnie, ale ja bym raczej nie zaryzykowała dalekiej podróży z nieznajomym Jakie okazały się te osoby? Fajne?

Gość zaciekawiona_a
piszcie, będę tu zaglądać

myśle że najprościej na czacie :) miałam kiedyś znajomego z internetu ale kiedy poznałam świetnego chłopaka w realu nasza znajomosc sie zakonczyla...

Gość minerwa*
tzn. układ prosty - jedziemy wspólnie do XYZ bez zobowiązań zresztą podróżnicy to inna kategoria ludzi - nie patrzą na wiek, urode, płeć...

Gość minerwa*
i nie szukałam nigdy drugiej połówki ale wiem,że dochodzi do małżeństwa

ja poznałam przez naszą klasę swojego narzeczonego :)

Gość kobietka kokietka......25
Ja poznałam całkiem niedawno fajnego mężczyznę ... na portalu Sympatia.pl ... od miesiaca dośc często się spotykamy i miło spędzamy razem czas :) Oboje mamy dzieci więc i one się ze sobą zaprzyjaźniły i dobrze się razem bawią. Zobaczymy...może wyjdzie z tego coś więcej :)

Gość minerwa*
..a tu na kafe poznałam faceta, po 2 rozwodach, gadaliśmy na skaype z kamerką, spotkanie, ale on dzieciaty, nie byłam zainteresowana jednak ...to tylko taka znajomość...na poczatku nie był szczery, oczywiście kawaler!

Gość tylko pozazdrościc
ja poznałam faceta przez net ale to poracha straszna była:-0 Co to ta sympatia?

Gość minerwa*
no tam znajdziesz na sex, na całe życie..jak Ci szczęscie sprzyja...

Sympatia.pl to taki portal randkowy ... zobacz sobie www.sympatia.pl

Gość tylko pozazdrościc
dziekuje..zaraz sobie zobacze..tyle tylko ze ja chce kogos wartosciowego poznac..;-)

tez korzystałam kiedys z sympatii ;)dobry portal

Gość niezalogowana a co
raz poznałam chłopaka, przez którego prawie rozpadło się moje małżeństwo. on się zakochał we mnie, a ja nie wiedziałam, jak z tego się wyplątać, bo traktowałam to inaczej. i to na poważnym portalu branżowym, nie na żadnej sympatii poznałam tez dziewczynę, z którą wymieniamy maile od czasu do czasu teraz unikam wszelkich znajomości internetowych, jeżeli chodzi o płeć przeciwną

Akurat mężczyzna którego ja poznałam wydaje się byc wartościowym człowiekiem ... oboje jesteśmy rodzicami samotnie wychowującymi dzieci i szukamy tego samego - stabilizacji i trwałego związku. Oczywiście w sieci trzeba uważac na ludzi ale czy w realnym świecie nie? Ja byłam z mężczyzną ponad 7 lat i nie znałam jego prawdziwej twarzy.

Gość tylko pozazdrościc
Kobietko masz racje...i szczescia wam zycze:-))))

Gość minerwa*
Abraja, ja Cię chyba pamiętam z tematu...spotkanie w realu? tak? czyli wyszło? długo mnie tu nie było!

Ja tak naprawdę zalogowałam się na tym portalu po tym jak zostałam zdradzona i zostałam sama z dzieckiem...chciałam zobaczyc czy w ogóle ktoś do mnie napisze ... to było ponad miesiąc temu ... dziś mam na skrzynce ponad 550 maili ... :) ... a mężczyzna z którym się spotykam był pierwszą osobą do której "zagadałam" po zarejestrowaniu się na Sympatii ... i prawdopodobnie był to od razu "strzał w 10" :) ... Czas pokaże.

Gość sexylady28
poznałam kilku fajnych i przystojnych facetów tu na kafe... czasami sobie klikamy na gg:) ps. dwóch chciałoby się spotkać, bo nie wiedzą, ze mam męża :D