Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem chłopaka

chłopak nie pozwolil mi zrobić sobie

Polecane posty

mam 17 lat moj chlopak 18 ostatnio bylismy na studniowce i gdzies tak o 3-4 rano wyskoczylismy na chwile do pomieszczenia na pranie (to było w takim hoteliku) tam zaczelismy sie calowac on mnie po szyi itd nie chciałam sexu, on nie mial nic przeciwko wiec by go zadowolic postanowilam zrobic mu loda :( i w zyciu nie uwierzycie, ale on odmowil: powiedzial ze jestem jego bostwem i nie pozwoli mi sie tak unizyc... ale podciagnal mi sukienke zdjal mi majteczki i zrobil minete: to bylo najwspanialsze uczucie jakie mi sie w zyciu przytrafilo, musial mi usta zakryc bym nie krzyczala!!! bylam tak uradowana, ze zapomnialam, ze jam u nic nie zorbilam a on o niczym nie wspomnial... tak terazpo paru dniach nachodzi mnie refleksja: dlaczego on nie chcial? przeciez ponoc kazdy facet tak chce??

Gość żniwiarz
pewnie ma małego i wstyd mu innego racjonalnego wytłumaczenie nie ma :P:P

Gość Milaszka
Lizal ciebie na stojaco czy jak?

ale mnie martwi dlaczego on nie chciał bym ja mu zrobiła loda? on nie jest jakimś sexualnym zboczencem, raczej nie dyskutuje zbyt aktywnie gdy inni na imprezach gadają o cipkach, jest absolutnym abstynentem wiec nie moge go przepytac gdy sie spije, jak mi to raz kolezanka radzila :(

Gość żniwiarz
dziwak z problemami, coss smierdzi - uwazaj

nie, ja mu calkowice ufam, on mi tez a moze nawet bardziej: dał mi pełen dostęp do swojego konta bankowego (nie ma tam wiele, ale powiedzial ze dopok nie narobie mu debetu to moge korzystac, jeszcze nie korzystalam), znam jego wszystkie hasła, loginy etc. jest idealny i najwazniejsze: on mnie naprawde ubostwia, tylko wciaz nie rozumiem dlaczego mi na ten czyn nie pozwolil...

Gość ktos tu sciemnia czyli
prostaczka z ciebie. w dodatku śniemniasz. żeby ci te majtki zdjąć, musiał najpierw zdjąć ci rajstopy, bo sądze że takowe posiadałaś. jasne, dzieciaki mają ferie teraz

e hhhh sama jestem babą ... ale zaczynam widzieć jak faceci gadają ze baby same niewiedzą czego chcą .... ma faceta co strzela jej minety daje kase ... jest ufny i dobry i narzeka .... jak masz takie siśnienie na loda .... to go zapytaj wprost ze chcesz mu zrobic... jesli niebedzie chcial to zapytaj dlaczego .... przeciez jestescie parą i powinniscie rozmawiac normalnie i otwarcie o seksie !!! a nie pujdziecie sie bzykać i bedziecie to robic z zamknietymi oczami zeby sie nie zgorszyc ...