Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balaganowaa

ZAPARCIA, wzdety brzuch!!!!

Polecane posty

Gość Balaganowaa

Witam wszystkich, jestem nowa ale czesto czytma to co tu piszecie. Mam problem. Od kad pamietam mialam bardzo dobra przemiane materii,waga 54/173cm jadlam co chcialam i kiedy chcialam. Od 2 miesiecy zaczelam strasznie tyc:|i mam okropne zaparcia(to chyba przyczyna).wczesniej wyproznianie 3-5 razy dziennie, teraz raz w tyg. Brzuch mam jak w ciazy (ale to nie ciaza)Probowalam wielu rzeczy. Zsiadle mleko, chleb ciemny, cherbate ziolona czerwona jablka, sliwki, kapuste kiszona, olej, sok z ogorkow kapusty, duzo plynow itd. I bez zmian. Nie wiem co o tym myslec:/ Macie moze jakies rady dla mnie?? Bede wdzieczna.

Gastroskopia.Skoro naturalne sposoby nie pomagają, przyczyna może tkwić w samym żołądku.

Gość antywaginka
spytaj glena b on zna temat

Gość Balaganowaa
Dzieki, popytam bo to strasznie uciazliwe, niedosc ze musze jesc te wszystkie okropne rzeczy to to nic niedaje, boje sie pomyslec co by bylo jak bym znow zaczela jesc tak jak kiedys:/A nie chce brac lekow na przeczyszczenie ani zadnych innych, nie chce uzalezniac jelit. Chcialabym zeby wszystko wrocilo do normy:/

możesz mieć np. bakterie w przewodzie pokarmowym, warto zrobić badania kału i moczu.jak nic nie wyjdzie, proponuję gastroskopię.

Gość Balaganowaa
Calkiem mozliwe ze przyczyna moga byc problemy z zoladkiem. Bo to malo prawdopodobne zeby zadna metoda nie dzialala. A czy leki hormonalne -luteina(progrosteron) moga miec wplyw na zaparcia?

Gość Faustynka 333
Miałam tak samo.......nic nie pomagało....koleżanka podała mi: http://tnijurl.com/f0ac2d00dc63/ szybko pomogło i mam spokój......

Gość sexylady28
miałam to samo, niektórzy nawet myśleli, ze byłam w ciąży, kilka dni pobrałam Xenna ekstra i przeszło ps. tez mam 173 i waże 55kg:)