Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krwawa miazga

no niech ktoś mnie zbeszta

Polecane posty

Dawno temu, za górami, za lasami, było sobie forum erotyczne. Pełno było tam krwi, jadu, chaosu i gęstych chaszczy z których wyglądały obrzydłe pomarańczowe i czarne pokraki. Uwielbiałem to miejsce. Odnoszę wrażenie że erotyczny przygasa. Nie ma już tej zażartej zjadliwości. Niach!!! No niech mnie ktoś zbeszta!!!!

Gość yyyyy up
ty chu­juuuu

Gość yyyyy up
WSZYSCY JESTESCIE CHU­JAMI!!!:P

Gość yyyyy up
KUR­WY jedne:P

Gość andersen
Ale tak było dawniej, bo kafeteryjne stwory pewnego dnia spotkały czarnoksiężnika z krainy OZ, który ruchem swej magicznej różczki sprawił, że pomarańcze i pokraki poczuły dojmujące uczucie wszechmiłości, tak przytłaczające, że już nie mogły skupić się na besztaniu o długie/krótkie wargi, dziwki vs. dziewice cnotki, anal kontra oral czy Wielkanoc przeciwko Bożemu Narodzeniu. Kafateryjne istoty tak wypełniła miłość, że topiki zaczęły nią spływać. I teraz panuje na wieki wieków. Nawet nie zakłóca jej żadne pytanie "owłosiona czy nieowłosiona" :P

Gość andersen
W dodatku rusko-niemiecki mason, komuch, faszysta i arabski talibożyd będący Świadkiem Jehowy.

zgadza się codziennie żre ścierwo z Odry które wyławia jeżdząc po dnie swoim osranym pickupem, zdradza żonę a najgorsze że ma na imie Jacek no jak się można Jacek nazywać toż to grzech!!!!

Jak się sprężę to w marcu przestanie, ale jeszcze się zastanowię, bo jakoś nie mam ochoty na ewentualną powtórkę. W razie jakby Cię odcięła od kafe, to jestem jeszcze w posiadaniu magicznego ciągu cyferek :) A pić proponuję jednak więcej - ręce przestaną się trząść ;) Kartofel nie kartofel, ale jakiego ma chooja!

Gość andersen
Miazga, żoneczka?! Tyś tutaj?! Już już, pędzę do Ciebie z Twoimi ulubionymi glonami. Jako sobie życzysz ty moja śmietnikowa lilio. Twoje ulubione, z Odry, spod samego Mostu grunwaldzkiego. Aż chrupią od tej rdzawej posypki.

Gość fsdgfdgdfg
ty nie wyzyta suko jedna jestes kala qrwiszcza

za Wisłę to takich mamei nie wpuszczają stoi kontrola i stuleye sprawdzxa musiałbyś się najpierw zoperować

Gość andersen
Miażdżynko moja. Od Ciebie zawsze można otrzymać jakieś miłe słowa. No chyba wiersz Ci zadeklamuję z tej wdzięczności. "Na guże rurze, na dole rurze i w środku rurze" (Poemat chydrałlika - Janusz Maria Alojzu Dziąsło).

Gość andersen
Krwawa miła. A nie mówiłem, żebyś z gołą d**ą po mrozie nie ganiała?! To by i suty nie zamarzły, jakbyś słuchała.