Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klilik

Dlaczego piszecie w aukcjach że coś było używane przez kobietę?

Polecane posty

Gość klilik

W wielu aukcjach na Allegro w opisie jakiegoś przedmiotu, np odtwarzacza mp3 albo telefonu komórkowego, jest w opisie: "używany przez kobietę" a nigdy nie jest napisane "używany przez mężczyznę" Czemu to piszecie? Jakie to ma znaczenie?

Gość bo kobiety niby o to bardziej
dbaja :P a faceci wiadomo :P

Gość Marcinek0085
Bo kobiety bardziej szanują pewne rzeczy takie jak np. telefon http://tnij.org/snobka

Gość sexylady28
kobiety bardziej dbają o tego typu rzeczy, noszą w pokrowcach itp przyklad: ja i mój bart tego samego dnia kupiliśmy nowe, identyczne telefony, mo jak nowy a jego niezłe zciachany :)

Gość to info dla fetyszystów
:classic_cool:

Gość klilik
No ja mam akurat inne spostrzeżenia, ja jestem chłopakiem i zawsze bardzo dbam o moje rzeczy a mam wiele koleżanek i ich telefony są najczęściej w gorszym stanie. W ogóle nie widzę tu różnicy. Wydaje mi się nawet, że właśnie chłopaki bardziej interesują się techniką i bardziej dbają np o telefon ale może to tylko wśród moich znajomych...

ja bym np auta uzywanego przez kobiete nie chciala :D zreszta sadzac po moich znajomych to czesciej kobiety mniej dbaja o elektornike :P

Gość klilik
--->Ellinka No właśnie, z dwóch powodów: 1. Nie interesują się elektroniką 2. Nie traktują takich gadżetów jako coś ważnego, pewnie prędzej ubrania

Gość LoBoToMiA
"ja bym np auta uzywanego przez kobiete nie chciala " A to dlaczego , kobiety tak dobrze jezdza i dbaja ;)

Gość LoBoToMiA
No a nie ? :P no co ty ;)

Gość sexylady28
większość kobiet zaciera silniki, niestety, kupiłam sprowadzone auto i mechanik odrazu powiedział, ze musiało byc uzywane przez jakąs nieudolną kobitę

Gość klilik
:D Haha czyli już doszliśmy czemu sprzedający to zamieszczają To ostrzeżenie:P

Gość galerinka rozowa
najlepsze sa o samochodach, przeciez ten uzywany przez kobiete jest gorszy, bo my jezdzimy gorzej od facetow!!

Gość LoBoToMiA
"bo my jezdzimy gorzej od facetow!!" Jak tak mozna srac we wlasne gniazdo, no jak ;) hehe

Gość ghyk
z drugiej strony kobiety niszczą przyciski od telefonów komórkowych swymi dłuuugimi tipsami...telegonów nie radzę kupować...a w samochodach używanych przez kobiety mocno zużyte jest sprzęgło (uwielbiają jeździć na półsprzęgle) i skrzynia biegów...nie wiem czy to taka zaleta, ze coś jest używane przez kobietę...powinno to raczej skłaniać sprzedawców do obniżenia ceny....

Gość to info dla fetyszystów
Będzie przyjemnie pachniało kobietą, miła odmiana np dla informatyka samochód po kobiecie to ideał (bo czuć kobietę wszędzie od klamki po drążek)