Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halina z oławy

cesarka na życzenie

Polecane posty

Gość halina z oławy

czy ktoś się orientuje, czy w oławie możliwa jest cesarka na życzenie??? będę wdzięczna za wszelkie informacje! pozdrowienia

Gość halina z oławy
laski-oławianki!!!! help!!!! odezwijcie się :)

Gość upupouppppppup
???

Gość nie nie możliwe
nie ma tak dobrze, cc to poważna operacja, musi być przy niej anestezjolog, chirurg ginekolog, pomocnik chirurga i pielęgniarka oraz pediatra neonatolog do tego koszt obsługi sali operacyjnej i pooperacyjnej jeżeli stać cię na to, żeby za to wszystko zapłacić to szukaj, dzwoń po lekarzach, staraj się, ale wątpię, że ci się uda nie bój się porodu sn, weź znieczulenie zewnątrzoponowe, musisz to wcześniej zgłosić w szpitalu, lepiej się dowiedz jak się załatwia to znieczulenie do porodu, będziesz spokojniejsza

Gość halina spod olsztyna
już raz próbowałam sn - skończyło się cesarką - dziękuję drugi raz za tkie piekło, chcę żeby tym razem wszystko było na spokojnie, to nie jest niemożliwe - wiele kobiet tak rodzi, muszą się tylko odpowiednio umówić z lekarzem, szukam takiego własnie lekarza ponawiam pytanie: czy w oławskim szpitalu są lekarze, z którymi można się w tej sprawie dogadać? czy to funkcjonuje? (nie bardzo liczę na nazwiska na forum... chodzi o info - możliwe czy nie?)

Gość olawianka
niemozliwe

Gość halina spod olsztyna
do olawianki - oj zmartwiłaś mnie ;( mam świetną lekarkę w oławie i miałam nadzieję, że jakoś się uda... jeśli nie to zostaje wrocław, szkoda, szpital pod nosem czy sama szukałaś lekarza, który zrobiłby cesarkę czy wiesz coś więcej?

Gość do góryyyyyyyyyy
???

Gość edyta z oławy
Dziewczyny, a czy orientujecie, jak teraz wygląda sprawa znieczulenia zewnątrzoponowego w oławskim szpitalu? czy jest ono dostępne bezpłatnie??

w moim mieście chyba 3600zł kosztuje ale po co cesarka,dłuzej dochodzi się do siebie,u mnie komplikacji nie było a wokół rany nadal mam wrażliwe miejsce,lekkie uderzenie okolic rany bola a jestem 9 miesięcy po operacji

edyta wrocław i okolice nie mają anestezjologów :( na zzo nawet za opłatą nie ma co liczyć. Może się udać na brochowie, jeśli rodzisz 7-15, ale pewności nigdy nie ma