Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona20000000000

pomóżcie!!

Polecane posty

Gość ona20000000000

cześć dziewczyny! Mam 20 lat, prawdopodobnie jestem w ciąży :) Ostatnia miesiączke miałam 12 grudnia. W styczniu nie dostałam, więc zrobiłam sobie test ciązowy wyszedł pozytywnie. No i nie trzeba bylo dlugo czekac na objawy takie jak: nudności, mdłośći, bóle brzucha (jak przy miesiączce) częste oddawanie moczu itp. Powinnam iśc do ginekologa, ale przeczytałam na internecie jak przebiega takie badanie i powiem wam szczerze że jestem bardzo przerażona ! I nie pójde. Być może mam takie podejście po tym jak zostalam potraktowana przez ginekologa kobietę. Mialam robioną cytologię która wspominam koszmarnie. Strasznie bolało i babka traktowała mnie jak "świniaka" nie jak człowieka. Wszystko z siłą, zero delikatności, od tamtej pory unikam ginekologa. Po cytologi czułam sie jak by mnie ktoś zgwałcił i płakałam z obrzydzenia. Mam straszny wstręd do ginekologów i niewiem jak sobie z tym poradzic. Te metalowe rzeczy w kroczu mnie przerażają!

Gość ona20000000000
odswierzam temat

Gość ksi39
Mimo wszystko musisz iść do ginekologa.Wierz mi takich ginekologów nie jest wielu na jakiego Ty wtedy trafiłaś.Wybierz się do innego i poproś by był/a delikatny/a !

Gość ona20000000000
może ginekolog zrobić mi usg dopochwowe? bez tych badań narządów, tymi metalowymi przedmiotami? :(

Gość ksi39
Tak.Chociaż jak u mnie podejrzewałam jeszcze wcześniej ciążę to zrobiła mi badanie dopochwowe.Nie wiem jak się odbywają takie badania bo w ciąży jeszcze nie byłam:) ale do gina musisz iść prędzej czy później chociażby po potrzebne witaminy.

Gość ona20000000000
a usg dopochwowe boli? czy jest bardzo nieprzyjemne?

Gość ksi39
Nie boli:)

Gość ona20000000000
dzieki za pomoc:) teraz łatwiej mi będzie sie przemóc i iść może do prywatnego, slyszałam ze sa delikatniejsi :)

Gość ksi39
Idź idź i życzę szczęśliwych 7 miesięcy :D