Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-B-C

Hm.. Jaki kolor do jasnej karnacji i niebieskich oczu ? pomozcie...

Polecane posty

witam! mam pewien problem. nie wiem jaki kolor wlosow moglby mi pasowac. mam jasna karnacje i niebieskie oczy... pomozcie, bo chcialabym cos zmienic... aha i dodam, ze teraz mam pasemka zrobione (jasny blad i braz) ale mam odrosty i czas na jakies farbowanie pozdraiwam i czekam na odpowiedzi.

Gość Kuliżanka Szklanka
Jako osoba o takiej samej karnacji i oczach mogę doradzić blond. Sama eksperymentowałam z brązem i ciemnym brązem, ale jednak blond jest najlepszy. Albo pasemka, z tym, że ja naturalne też mam blond, tyle, że szary taki, albo całe na blond. Ale blond, nie żółty. Polecam mroźny blond z palette (mi służy). Za jakiś czas pewnie wróce do pasemek, bo te rzadziej uzupełniałam, niż całą farbę.

kiedys sie zdecydowalam na blad.. mial wyjsc popielaty a wyszedl prawie rudy. od tamtego czasu boje sie farbowac na blad.. i dodam, ze to robila mi fryzjerka... brrr. masakra. myslalam o brazie jakims... naprawde brzydko wyglada?

Gość Kuliżanka Szklanka
Na początku mi się podobało, ale to było w tym krótkim czasie, kiedy był szał na czarne i ciemne włosy. Znajomi mówili, że ładnie, ale i tak większość stwierdziła, że lepiej w blond. Mi zawsze wychodziły ciemniejsze, niż w zamyśle (np. średni brąz- wyszedł prawie czarny). Jasna karnacja przy ciemnych włosach jest jeszcze bledsza, i chyba też ciemny postarza. Wydaje mi się, że jakiś ładny jasny (ale nie zrudziały) brąz też pasuje, byleby nie za ciemny..A jakie masz naturalne włosy ? Może podkreślisz właśnie naturalny kolor, skoro taki masz, to musi Ci pasować..

moj naturalny kolor to ciemny blond. kolezanka kiedys farbowala mi na blond wlosy. przed mialam pasemka i oczywiscie nie wyszedl taki jak na opakowaniu bylo widac, ale tez byl ladny bo byl ciemnym blondem i gdzieniegdzie byly jasniejsze przeswity. chyba przez te pasemka. a tam gdzie mialam odrosty i swoj naturalny kolor to wyszel miedziany... sama nie wiem czemu. wiec teraz jak zrobilabym to samo to pewnie znowu miedziany by wyszedl a ze mam wieksze odrosty niz wtedy to bardziej rzucaloby sie to w oczy... yhh.. my kobiety to sie mamy z tymi wlosami...

Gość Kuliżanka Szklanka
No to zrób naturalnym blondem...chociaż powiem Ci, ze tak naprawde to co wyjdzie to jedna wielka loteria...;)

no fakt.... myslalam tez o takim czyms, zeby zrobic wlosy pod spodem, np brazem a u gory jakis jasny blad :) hm a o tym co myslicie ? pasowaloby mi ?

Gość pisze sie blond and blad

Gość pisze sie blond and blad
22-kolorowy skunks jest strasznie niemodny :D ale jesli z ciebie typowa solarka-tipsiarka-szparka to dlaczego nie!?