Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6532578 nicka niedam

Chłopak upił się w moje urodziny

Polecane posty

Mój chłopak upił się w moje urodziny do nieprzytomności i narobił mi wstydu przy rodzicach i znajomych.Postanowiłam zerwać bo to nie pierwsza taka sytuacja, czy według was dobrze robię?

Gość smutaśna
a Twoi rodzice skomentowali to jakoś????zachowania twojego chłopaka(eks)... nie jest mu wstyd??

Rodzice powiedzieli że zadaję się z niewychowanym chamem, i jak mogę im taki wstyd przynosić, matka to dosłownie nie daję mi żyć, a jemu nie jest nawet głupio

nawet sie juz nie zastanawiaj.Zadna mama nie chce zle dla swojego dziecka.Skoro sie upiera to tylko masz potwierdzenie tego.

z tymi urodzinami to wyszła kompletna porażka , było mi cholernie wstyd przed znajomymi i rodzicami, zerwałam z nim ale nie wiem czy to dobra decyzja.On teraz chce wrócić , ale wstyd to mu nie jest za grosz.

Skarbie, zrobisz jak uwazasz.Ja Ci odradzam powrot do chlopaka:Incydent jednorazowy mozna jeszcze byloby upchnac do kata, ale piszesz, ze to zdarza sie czesciej.Uciekaj z tego.Dobrze Ci radze.

Gość wy5
przejedzta sie na zakupy do jakiegoś sklepu i tam sie pogodzicie na 100% bo nic tak nie godzina jak wspólnna golonka lub kiełbasa zycze wszystkiego dobrego

niestety przyznaję mój chłopak często się na imprezach upija.Ale może powinnam mu jakoś pomóc? Już sama nie wiem co mam robić

Gość wy5
a czy na tej imprezie były rzygi bo jak tsak to super i miałaś kolorowo i miałaś co sprzątać i bardzo superowo nic tak nie podnosi imprezy jak RZYGANIE

odpowiadam juz ostatni raz.Nie , Ty nie jestes od pomagania chlopakowi.On musi sam chcec cos zmienic.Poza tym ma rodzicow.Niech oni walcza o to, by mu pomoc.Ty zajmij sie swoim zyciem, bo masz krok do tego by sobie je spieprzyc.Pozdrawiam Cie i przemysl moje slowa ku przestrodze.