Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rdzio i Izia

Super wynalazek

Polecane posty

czy ja wiem czy taki super nie widze nic rewelacyjnego skojarzyło mi sie z kroplówka niz z jedzeniem mleka

Gość nanananna
no właśnie co tu takiego fajnego???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość super jeszcze kilka
takich innowacji np maszyna do zmiany pieluch i już wcale nie trzeba będzie przytulać dzieci i ich dotykać :-/

Gość ghghjh
bardzo mądra jesteś jak dajesz dziecku pić na leżąco ! ;)

No wlasnie, dzieciak tak maly przeca nie moze na lezaco pic sam, zreszta dla mnie glupota!!! A jak sie zakrztusi to co? Nawet jak bedzie mial wyzej pod plerami. A jak juz siedzi to nie potrzeba takich wynalazkow, wogole nie potrzeba. :P

Nie podoba mi się dziwnie mi się kojarzy nie ma jak standardowa buteleczka teraz jest taki wybór... Ale coś takiego... Naprawde nie podoba mi się...

Gość ja malemu dawalam
pic na lezaco :P ale z pewnoscia nie z tego "super" wynalazku :/ uwazam, ze przy tak malym dziecku trzeba sie troche poszczypac i posiedziec ta chwile zanim sie napije czy zje mleko, a nie zostawic i niech sie martwi ..... bez sensu sa te nowe specyfiki!

Gość siasia86
widac ze zanim pociagnie i herbatka mu doleci to i powietrza biedaczek sie nałyka i kolka gotowa,głupi "wynalazek"

Gość siasia86
naprawdę plusów to ja tu nie widzę

Gość a ja sama
nie wiem,to dziecko musinauczyć się ciągnąć tak jak przez słomke przez co ćwiczy buzie do mówienia( co jest bardzo dobre)- a wszystkie niekapki to zgroza!!! Z drugiej strony to nie wiadomo jak z połykaniem powietrza. Czy wogóle jakiś pediatra wypowiedział się na ten temat?