Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eninka1990

Pomocy .!

Polecane posty

Gość zabezpieczony
to dla partnera mega przyjemnosc w 2 gumach.. szkoda ze nie przez gacie.. no sorry bez obrazy ale jakies to dziwne;))

Gość zabezpieczony
ale to z takie strachu????czy ze jak;Pbo nie wiem po co az 2;p

Gość zabezpieczony
to lepiej zainwestowac w tabsy, taniej wam wyjdzie

Gość zabezpieczony
ale jaki klopot??myslisz ze jestes w ciazy???

myśle, że moge być ale okaże sie za miesiąc.. poczytaj wcześniejsze. a tabsy nie wchodzą w grę. Aż tak zdesperowana na punkcie sexu nie jestem a mam regularne@. Ale sorry, co tu robi facet na kobiecym forum?? :?

trzepiotkaaa Partner wie wie . No już mam dośc z brakiem bo tu nie chodzi o sam fakt ze okresu brak i stres ze bedzie dziecko moze byc cieszyła bym sie nawet ale chodzi tu o to czy wszystko bedzie ok . Nie moge doczekac sie kiedy bede miała wolne to wkoncu pojde do lekarza .

Gość zabezpieczony
nie jestem facetem;P tak mi sie jakos napisalo bo dotyczylo innego wątku.. nie wiem tylko czemu az miesiac chcesz czekac..idz do apteki po test to sie dowiesz..;))

tak, dwa dni po stosunku na pewno..hah... widać odkrywasz swoją naturę tutaj :P do autorki topiku: oj a kiedy bedziesz mieć wolne? czy nie pisałaś,że za tydzień masz wizyte?? hmm..a może mi sie coś pokićkało?;/ eh, a mnie bolą jajniki :( od tego zapalenia chyba.. a tu musze jeszcze tyle czekać..ehh.. albo sie wkurze i zainwestuje i pójde prywatnie... ale z drugiej strony boje sie używać leków na zapalenie, żeby nie zaszkodzić domniemanemu jeszcze przyszłemu bobasowi.. hmm.. ciężko...

miałam miec wpolne 10-12 , 02 wiec chciałam pojsc prywatnie dzis sie dowiedzialam ze jednak nie bedzie wolnego a jesli bedzie to dopiero 17-19,02 i wez tu zaplanuj chociazby wizyte u ginekologa :(

no to pięknie.. no to poczekaj kilka dni, ale uważaj na siebie i kolejny test zrób może...

Gość zabezpieczony
a no chyba ze to 2 dni temu bylo.. z twojej wypowidzi odczytuje ze wszystko plywalo w spermie;p ale jesli nie dostala sie zbyt gleboko to male szanse..

trzepiotkaaa dzis juz robila i znow negatywny a te dziwne dolegliwosci mnie dobijają czy to jest mozliwe ze testy pokazuja ze nie a jednak tak ?

Gość zabezpieczony
wy przestancie panikowac..skoro testy pokazuja ze nie to nie jestes.. a skoro dostalo sie to co nie trzeba to moze juz pogratuluje;p

eninka- wiesz co? mojej siostrze wyszło od razu jak byla w pierwszej ciązy,dwie krechy, a teraz miała tak,że najpierw nic długo..chyba za 3 testem nagle bum! także to różnie bywa... ale nie stresuj sie!! mówie Ci!!

a wiecie co tak mysle czy jak mu sie ta gumka wtedy tak zsuneła i ona byla sobie umnie w pochwie podczas stosunku przez pare minut i on doszedł ale nie wemnie to jest jakiś procent na ciaze ? Ja już świruję :(

powiem tak- co ma być to bedzie. Nic już nie zrobimy innego jak tylko musimy poczekać aż sie sprawa sama rozwiąże.. czekanie najgorsze..

własnie czekanie najgorsze ale dobrze ze jest takie forum i tacy fajnie ludzie ktorzy bezinteresownie chociaz troszke pociesza dzieki trzepiotkaaa rozmowa z toba to niczym z ginekologiem i psychologiem w jednym :p

dobra, dobra, nie przesadzaj :) mi też dodaje rozmowa otuchy.. nie jestem przynajmniej sama w tym czekaniu.

czary mary, na 3... 3, 2, 1, 0...start!!!.... yyyyy!!!!! ... ... ... ups, nie udało się.. :P