Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eninka1990

Pomocy .!

Polecane posty

Gość eninka1990

Cześć dziewczyny. Dzieje się zemna coś dziwnego *zamiast okresu mam dziwne plamienie ktore wystąpiło 19,01,2010 (okres miał być 11,01,2010 - nigdy mi się nie spozniał) plamimenie trwało 3 dni i było słabe i dziś patrzę i znów jest bardzo słabe plamienie. *śluz koloru brązowego *pieką mnie strasznie brodawki i się powiększyły Zrobiłam test ciązowy i wynik negatywny Co mam zrobić Czy to może być ciąża? Za odpowedzi będe wdzieczna :)

Gość eninkam1990
dzieki ale jesli faktycznie nie jestem w ciazy to co to mogą byc za objawy .?

Gość krakowiaczka 87
gratuluje bedziesz pewnie mama ja miałam podobna sytuacjie :)

Gość eninka1990
trzepiotkaaa chciala by m juz wiedziec co to jest do ginekologa wybiore sie za okolo tydzien jesli nie dostane okresu ;(

Gość eninka1990
trzepiotkaaa ale te bole piersi i tak dalej tez miałaś?

tak miałam piersi jak balony, nabrzmiałe, swędzące sutki.. i co sie okazało?? że mam za dużo progesteronu.. i stress duży.. ale na wszelki wypadek zrób jeszcze jeden test.. mi sie spóźniał wtedy okres 40 ponad dni.. to były najgorsze dni oczekiwania w życiu..

hej ja tez tak miałam i sie okazało ze jestem w ciąży. Piersi strasznie bolały i były takie ciężkie...

Gość eninka1990
stresu to ja wogole nie mam a ostatni raz jak bylam u lekarza miesiac temu co okres mi sie spoznial pierwszy raz (od tamtego czasu sa cyrki) to powedział ze mam jakies zgrubienie błony jak robil usg dopochwowe a teraz cos takiego ja juz nie wiem co sie dzieje

Gość eninka1990
QalutQqaQ ale mnie pocieszyłaś :)

hm...no to jedyne co to czekać na wizyte.. a dzień przed zrobić teścik// co ma być to bedzie...:*

Gość eninka1990
trzepiotkaaa czekanie jest najgorsze ;(

wiem, ale bądź dobrej myśli.. nie ma sie co stresowac na zapas( wiem, dobrze sie mówi)... a ja miałam wczoraj takie jaja... ehh.. to jest związane z topikiem który założyłam nie dawno (qknij jak chcesz)... no ale... pozytywne myślenie jest podstawą!

Gość eninka1990
a powiedz mi czy wiesz co to moze byc to zgrubienie ktore pokazalo usg bo ten lekarz mi nic nie powedzial na ten temat

nie mam pojęcia, lekarzem nie jestem... następnym razem ciągnij gina za język.. w końcu to chodzi o twoje zdrowie...!

lekarz powedzial ze to moze byc ciaza lecz nie musi dal skierowanie na pobranie krwi pozniej okres sie pojawil to sie nie lamałam ale teraz znow cyrki :(

hmmmm wkoncu antykoncepcjia nie daje 100 % pewnosci raz był przypadek zsuniecia gumki ale nie doszedł we mnie i juz powod do obaw jest a ty bys sie na zamartwiala .?

szczerze? nie.. ale jeśli bierzesz tablety to czasami zawodzą, fakt.. ja też teraz mam powody do zmartwień bo przez to zapalenie co mam..(patrz mój topik) gdy współżyłam z narzeczonym (na początku nie mogłam z bólu ale to zbagatelizowałam), to gdy doszedł to jakoś się zahaczyła gumka i spadła.. po wytrysku... i jej nie mogłam wyciągnąć.. a pełno spermy się wydostało...więc... tylko czekać... ale się boję, jak będzie wyglądać leczenie zapalenia jeśli mogłabym zajść w ciążę.. dobra, nie mój temat.. a teraz sie ucze na egzamin na jutro.. eh.. widać, jak się uczę ;) hehe...;)

ja nigdy tabletek nie brałam ale wtedy gdy ta gumka mu spadła ona została wemnie i on ja wyciagną to było wogole dziwne nie wiem jak mogło do tego dojsc nie wiem ile czasu kochalismy sie bez niej a przeciez przed wytryskiem w tym plynie tez sa plemniki a co najlepsze mogłam miec wtedy dni płodne

uhm, no podobnie u mnie, z tym,że doszedł a czy był jeszcze z gumką czy nie? nie wiem:( tez moge miec teraz dni płodne, ale teraz sobie tym nie zawracam głowy, bo to i tak nic nie zmieni a tabletek 'po' nie wezmę... nie ma mowy.. no cóż.. takie życie... mądry Polak po szkodzie... dobra, zmykam do nauki, 3maj sie ciepło, jutro sie po egzaminie odezwe. papa

i po egzaminie:) zdałam:) eh.. i nie moge sie doczekać za miesiąc, co się okaże z tym moim 'wypadkiem'.. ;) a co u Ciebie?? jak tam samopoczucie? robiłaś jeszcze jakiś test?? napisz jak bedziesz po wizycie lekarskiej;)

oj to sie musisz uzbroić w cierpliwość.. a ja już nie moge :P a jeszcze około miesiąc czekania..eh.. a samopoczucie jak? objawy nadal takie?

nadal to samo w jakos mnie mdli ale tak na wieczor spac nie mogę w nocy jest bezsennosc a w dzien mnie nurzy na spanie . TRAGEDIA

trzepiotkaaa a powedz mi zczy ty uzywasz jakies tabletki anty? Bo ja bym chciała zacząć ale boję się ze po nich baaardzo przytyje. Może masz jakieś sprawdzone .?

Nie, nie używam tabletek. Często za to dwie gumki :P ale jak widać to i tak nie jest bezpieczne..heh.. to bedzie najgorszy miesiąc w moim życiu.. a co do zaczęcia to pogadaj z dżinem o tym,że chcesz zacząć, powinien Ci zlecić badania hormonalne(tak czy siak, skoro masz problemy to powinien Cie skierować na badania)... widze,że już masz dość tych kłopotów z dostawaniem okresu,że tabsy chcesz brać.. a może teraz za bardzo sie stresujesz?? i nie przychodzi @ jedna?;) a partner wie,co sie dzieje?

Gość 2 gumy
nie slyszalas ze 2 gumy sa gorszym zabezpieczeniem niz 1?? mowili nawet w gimnazjum o tym zeby takich rzezcy nie probowac;p jedna ociera sie o druga i robia sie dziurki..