Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eninka1990

Pomocy .!

Polecane posty

Gość nie wierze w to..
kobieto ty idz do tego lekarza;/ nie wiadomo co sie dzieje a ty dalej sie nei zainteresujesz cojest i siedzisz;/ jak mozna byc takim nieodpowiedzialnym;/ jesli jestes w ciazy to powinnas isc do tego lekarza;/

nie wierze w to.. ma racje.. ale wiem też,że z wolnym tez trudno.. z tym,że to jest/może być..wyjątkowa sprawa.. no więc...

Gość nie wierze w to..
jestes to jestes trudno czasu nie odwrocisz..tym bardziej powinnas isc do lekarza..a jak nie jestes i spoznia ci sie@ to chyba tez warto odwiedzic specjaliste i poznac przyczyny

tez tak uważam.. na szczeście (nieszczeście?) musze na swoją @ poczekac i zobaczyć, co z tego wyniknie... eninko- idź, nie zwlekaj.

Gość MisioKatol
ponieważ znudziło mi się "nawracanie" i propagowanie nieDupoDajstwa lecz małżeństwa itd... zwrócę tylko uwagę na ryzyko utraty becikowego...póki co...

Gość phi/ dupodaja
daje na lewo i na prawo..akurat ona ma chlopaka.. to zupelnie normalne uprawiac seks z kims kogo sie kocha w dodatku uwazam ze przed slubem powinno sie zaczac.. seks nei jest najwazniejszy..ale to dopiro niespodzianka jak po slubie okazuje sie ze partnerzy zupenie nei pasuja do siebie, najzwyczajnie nie jest im dobrze ze soba.. i potem rozwod;/

Gość MisioKatol
nie! to nie jest normalne, że dziewczyna z chłopakiem się walą! Bo chłopak dziś jest jutro go nie ma. To nie jest normalne że zakładacie gumy/spirale/inne! To nie jest normalne, że narażacie swoje zdrowie żując piguły! To nie jest normalne, że jak piguły zawiodą i guma pęknie to żrecie substancje wczesnoporonne! To jest ZEPSUCIE!!! Kompletny brak odpowiedzialności za siebie i ewentualne dziecko którego konsekwencją jest ten jak i wiele podobnych wątków na kafeterii...

Gość Kelsey
droga autorko postu. Ja mam tak czesto ,przynajmniej 2-3 razy w miesiacu.Tylko ze ja mam zaburzona funkcjonalnosc organizmu ..i wiem ze tez tak sie dzieje przez stres..

Gość to sorry kolo
najlepiej miec dziecko po slubie, i naturalnie robiac dziecko to "pierwszy raz" albo zaczekajmy do 30 z pierwszym razem ;] to juz w ogole zajebiscie .. zareczam 99% kafe sie z toba nei zgodzi czlowieku.

trzepiotkaaa Daj znać co zdecydowałaś..czy zdecydowałaś się na kolejny test.. jeśli znów Ci wyszedł negatywny, a z tego co czytałam spóźnia Ci się okres miesiąc (bo miałaś dostać 11.01.tak?) to w ciąży nie jesteś... No nie wiem... może być, a test może nie wykryć ciąży ponieważ stężenie hcg we krwi rośnie i gdy jest go ileśtam ( to pisze w ulotce testu) jest dla testu niewykrywalne... Mam dwoje dzieci i przy drugim test był neg. a byłam w ciąży...

Gość drogie panie...............
od nadżerki nie ma zatrzymania okresu !!!! przy zaawansowanej i dużej nadżerce mogą występować plamienia między okresami lub po stosunku

Gość MisioKatol
Tylko GÓWNO płynie z prądem... pozdrawiam wszystkie 99% kafe płynących gówien... Zastanówcie się nad sobą... a nie ja rozpocząłem tę dyskusię więc wyp...j to do siebie... najlepiej do lekarza... paps...

Gość powiem ci krotko
masz najebane w głowie człowieku..niby taki pobozny czy chuj wie co a wyrazasz sie zupelnie niestosownie do swoich pogladow.. a ja akurat nikogo nie potepiam za to ze sie uprawia seks..kazdy go uprawia

Gość MisioKatol
"a ja akurat nikogo nie potepiam za to ze sie uprawia seks..kazdy go uprawia" lecz nie każdy się puszcza przed małżeństwem! "niby taki pobozny czy ch*j wie co a wyrazasz sie zupelnie niestosownie do swoich pogladow" rozumiem, że powinienem być (jeśli jestem słuchaczem Radia Maryja) słodziutkim Miśkiem który pogłaska grzesznika (z pkt widzenia katolicyzmu) a potem dostanie solidnego kopa w D z szyderczym uśmiechem... tak? LOL

wszystko wporzadku. MISIOKATOL lecz się kurwa czlowieku jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to p oco zaśmiecasz forum.!! trzepiotka chcesz to mozemy przejsc na gg po co jakis debil taki jak misokatol ma czytac powazne posty jak sam nie wiezrzy w to co mówi .!!

hmm, w takim razie podam Ci mailem, ale wyślij swoj numer gg (albo w ogóle sie odezwij) na moją poczte to wtedy sie odezwe, jak bede miała chwilkę czasu... pozdrawiam

i co eninka?? to jak sie wymienimy numerami?? bo tak na forum to nie mam zamiaru... wiec czekam na e-maila od Ciebie...

Hej eninka! co tak zamilkłaś? co u Ciebie? Odezwij się wreszcie na gg, bo się zaczynam martwić o Ciebie (paradoksalnie! mimo,że się praktycznie nie znamy). Nie wiem jak można kogoś nazwać puszczalskim, jeśli śpi się z jednym facetem i nie zmienia się partnerów jak rękawiczki. Ktoś jest tutaj bardzo sfrustrowany i chyba pokrzywdzony :( Szczerze współczuję. Co do tej nadżerki- to przyznaję, nie jestem fachowcem, aczkolwiek takie zaburzenia przecież nie są normalne, dlatego wszystkie dziewczyny- te z wątpliwościami co do ciąży czy te, którym z niewiadomych przyczyn spóźnia się @- zachęcam! do wizyty u lekarza. i kropa. Pzdr.

Gość MisioKatol
"Nie wiem jak można kogoś nazwać puszczalskim, jeśli śpi się z jednym facetem i nie zmienia się partnerów jak rękawiczki." jak rękawiczki - czyli się zmienia? A na pewno jest możliwość zmienienia bowiem to "związek" bez odpowiedzialności w przeciwieństwie do związku cywilnego/kościelnego. "Ktoś jest tutaj bardzo sfrustrowany i chyba pokrzywdzony Szczerze współczuję." sugerowałaś również niewiarę w to co mówię... Muszę Cię zmartwić ale z moją dziewczyną byłem ponad 4 lata w "białej znajomości" (bez współżycia/petnigów itd....) i doszliśmy do małżeństwa. Ponownie Cię zmartwię, ale stosujemy metodę Roetzera (jedna z NMPR) od kilku lat i sobie bardzo chwalimy... więc wiem o czym piszę i co propaguję... niestety duża część dziewczyn/facetów się nie szanuje idąc z prądem i łatwizną nabijając kabzy koncernom farmaceutycznym...

Gość MisioKatol
a przede wszystkim niszcząc swoje zdrowie fizyczne jak i psychiczne...

"jak rękawiczki - czyli się zmienia?" - nie, nie zmienia! jestem już z ukochanym 3 lata, od niedawna współżyjemy, i nie często, teraz to nawet do prezerwatyw nie mamy zaufania, więc pociesz się- o dwie duszyczki mniej do grzeszenia :P a co do poszanowania się- to, że ktoś współżyje, to się nie szanuje?? nie zgadzam się z tym, chociaż ziarenko prawdy w tym co mówisz jest.. to nie czuliście jakiegokolwiek pociągu seksualnego do siebie? bo to troche dziwne- przez 4 lata być i nie mieć żadnych trudności? albo macie mega silną wolę ;)

hmm.. poza tym zastanawiające jest, co tu robi facet który w dodatku zamiast być przy żonie i spać spokojnie- 'nawraca' innych? pozdrawiam i dobrej nocy. ps. miłego dnia psychicznie chorych- jak to brzmi,hih (czyli walentynków ;) ;))

Gość MisioKatol
"o dwie duszyczki mniej do grzeszenia" - tu niestety się nie zgodzę ponieważ jestem praktykującym katolikiem muszę rzecz nazwać po imieniu - grzech... myślę, że dobrze mnie rozumiesz, ale niestety nie możesz mi przyznać racji ze względu na sytuację w jakiej się znajdujesz... życzę byście doszli do małżeństwa i nie wydarzyła się "przykra niespodzianka" (inny partner). "a co do poszanowania się - to, że ktoś współżyje, to się nie szanuje??" - tu niestety wiele nas dzieli. Cały czas uważam, że współżycie może istnieć tylko w związku cywilnym/małżeństwie. Współżycie poza nim to nie szanowanie się lub nie chcę Cię denerwować więc nie nazwę tego ponownie. Współżycie to odpowiedzialność za ewentualne życie. Stosując antykoncepcję w celu zapobiegania ciąży nie jest się na nie otwartym -> hedonizm, niedojrzałość itd... "to nie czuliście jakiegokolwiek pociągu seksualnego do siebie? bo to troche dziwne- przez 4 lata być i nie mieć żadnych trudności? albo macie mega silną wolę " - jesteśmy zdrowymi czującymi pociąg seksualny ludźmi ale dopiero w małżeństwie przestałem być prawiczkiem (o zgrozo co dla poniektórych) a moja żona dziewicą. Dla mnie to cudowne, że pomimo "trendów" moja żona dla mnie (męża) zachowała dziewictwo. "hmm.. poza tym zastanawiające jest, co tu robi facet który w dodatku zamiast być przy żonie i spać spokojnie- 'nawraca' innych?" - żona jak tylko relacjonuję kolejne epitety jakimi mnie uraczono, uśmiecha się i dziwi, że jeszcze usiłuje kogoś z kafe przekonywać... Trudny target i szczerze to tylko już w tym wątku z Tobą polemizuję (gdybyś nie odpowiedziała to już tylko miałem obserwować). Poza tym jestem trochę przerażony rozwiązłością moralną i cielesną dzisiejszych nastolatek i drżę na myśl że moja ewentualna córka kiedyś może pisać post w tym dziale :( Co do snu to z żoną się mijamy o około 3-5h -> śpi obok :) "miłego dnia psychicznie chorych- jak to brzmi,hih (czyli walentynków)" - dziękuję, wzajemnie aczkolwiek i tu się też różnimy -> WALĘtynki ;) pozdrawiam

"Poza tym jestem trochę przerażony rozwiązłością moralną i cielesną dzisiejszych nastolatek i drżę na myśl że moja ewentualna córka kiedyś może pisać post w tym dziale" - trochę? ja też jestem, zwłaszcza, jak ostatnio przypadkiem'-powiedzmy, bo podsunęła mi filmik współlokatorka ;/ - filmik o tym, jak chyba 15latka- chwali się,że współżyła, że co to nie było, ilu nie było itp. O ZGROZO... już jestem ciut starszego pokolenia,więc wiem,że kiedyś tak nie było- a przynajmniej nie tak uwydatnione-- aż mi się przypomniał fragment wypowiedzi księdza ("jedna noga mi się osunęła, potem druga..")xD też jestem praktykującą katoliczką i się nie zgodzę,ze stwierdzeniem, ze nie wierzysz, aby było o dwie duszyczki mniej do grzeszenia.. mówię Ci.. już mówię temu NIE a wiesz dlaczego?? "Od złudzenia do prawdy" ;) No może się źle wyraziłam, bo nie będzie mniej duszyczek do tego ale mniej powodów, aby to robić... Widzę,że Cię mocno ortodoksyjnego nie przekonam,że normalni ludzie, nawet przy współżyciu- szanują siebie. I wtedy sex jest poezją, nie rzemiosłem- przynajmniej dla niektórych..(również dla nas). "Współżycie to odpowiedzialność za ewentualne życie. Stosując antykoncepcję w celu zapobiegania ciąży nie jest się na nie otwartym -> hedonizm, niedojrzałość itd... " - zgadzam się, nie jesteśmy jeszcze dojrzali do bycia rodzicami, ale skoro używamy/liśmy prezerwatyw, to staraliśmy się nie dopuścić do tego, by 'spowodować' życie. Fakt też, nie popieram tabletek 'po' .. Jednak niektóre kobiety muszą brać kurację hormonalną, antykoncepcyjną- dla ich wyleczenia. Więc tu się nie do końca zgadzam z otwartością,czy hedonizmem... a co do walentynków- to było specjalnie :) bo ja to różnie nazywam, hehe. a Ty widzę, że jakimś murarzem jesteś :P ps. mam nadzieję,że nie będziesz teraz do wszystkich uogólniał pewnych kwestii, jak widzisz, ludzie są różni, mają różne problemy a jak słyszą jeszcze jakieś zarzuty, to tym bardziej musisz liczyć się z tym,że dostaniesz wykop.Tu trzeba delikatnie. Poza tym, od tego jest to forum (antykoncepcja,płodność,ginekolog), żeby pytać, jeśli się już 'ma coś na sumieniu';) pozdrawiam:)

Gość po co mamy
cipki w takim razie;p?? tylko po to zaby rodzic?? no to moze bog wymyslilby to troche inaczej i mniej bolesnie , a nie dawal nam takie ciasne ;p a poza tym facet to lepiej? podnieca sie na widok dawalka odslonietego ciala.. wlasnie o to chodzi zeby sie kochac :D