Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maja255

Macie taką pościel dla dziecka???

Polecane posty

Ja mam taką "serce seledyn" ogólnie jest bardzo śliczna ładnie wygląda na ciemnym łóżeczku. śliczna i bardzo dobra jakościowo.

Gość mnie sie bardzo podoba
ale ja miałam z mamo tato czy jakoś tak i jedno mogę poradzić. Ten baldachim to strata pieniędzy i tyle. Tylko się kurz zbiera. Ogólnie u nas pościel używamy jak mały skończył roczek bo wcześniej spal w śpiworku bo albo się odkopywał w nocy albo naciągał sobie kołderkę na główkę i bałam się że się udusi.

ja kupiłam taką chrześniakowi. Podobno super się sprawdza i jest b. dobrej jakości:)

Kropelka 156 ja też właśnie mam seledynową Milpol;)

Gość jest
na początku pomyślałam że cena koszmarna-ale potem zobaczyłam ile części i tak szczerze to kupując wszystko osobno towięcej kosztuje!! Pościeli takiej nie mam ale wydaje mi się że to prześcieradło zwisające za bardzonie będzie miało za szybko znaczenia i baldachim zbiera tylko roztocza ale co doreszty tosama dała bymsię namówić jeśli znajde bez tych dodatków!

Właśnie to prześcieradło mi się podoba super wygląda takie wykończenie łóżeczka, moskitiery nie będę od razu zakładała za jakiś czas się przyda zresztą wiadomo wszytko się kurzy dlatego od czasu do czasu należy ją przeprać lub chociaż przewietrzyć jest zrobiona z bardzo delikatnego materiału w dotyku;)

Gość ja mam przescieradlo
zwykle z gumką i tak musisz miec ze 3 szt na zmianę, posciel sama uszylam z duzej i wyszly 2 komplety ;) baldachim lekarze odradzają, mozesz zaraz miec alergika

O rany!!!!!!!!!!!!!!! Ale śliczna i taka oryginalna!!!!!!! Nie oklepana!!!!!!!! Super!!!!!!! Nie drogo widzę że dużo elementów.

Gość felka09
Fajna,ale jesli mowa o poscieli , kocykach to ja ostatnio kupiłam taka nowosc www.babymama.pl/Kocyki/Kocyk-z-imieniem-dziecka/flypage.tpl.html

Gość grazynka -
Ladna ale kompletnie bezuzyteczna... minimum do ukonczenia roku zycia dziecko powinno spac tylko na przescieradle i najlepiej w spiworku... a te wszystkie ozdobne falbanki i baldachimki to Wam bokiem wyjda jak bedziecie musialy to prac i prasowac :-D

moje dziecko nie bedzie spało w dzien w spiworku tylko w nocy... A w dzien normalnie pod kołderką przecież jestem w domu i bede widziala dziecko. Moja corka miala baldachim i bardzo sie jej podobał zalezy kto co lubi... Mi się podoba...

Gość ja mam taką...
http://www.allegro.pl/item895699288_antybakteryjna_posciel_3_czesci_feretti_terzetto.html Mam większe łózeczko 140x70 pościel jest śliczna. Mały uwielbia Żabkę i wróbelka ( mamy wzór Amici) tylko że osłonka powinna być trochę większa bo ta wydaje się być na mniejsze łóżeczko, ale baba w sklepie powiedziała, że będzie pasować.

ja mam taką... śliczna ta pościel!!! Kupie kiedyś może małemu na zmiene bo podobają mi się takie wzorki nie są takie oklepane bardzo ładna. A prześcieradło też jest w takim wzorze????

Jest przesliczna,moze i droga,ale i tak bym kupila,tylko,ze nie mieszkam w Pl:(