Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deetete

dlatego włąsnien ie wierze wjakiekolwiek uczucie

Polecane posty

Gość deetete

pisze facetowi z ktorym jestem 3 miesiace zebysmy zrobili tydzien przerwy bo sie nie układa że zobaczymy czy zatesknie.On mnie zapewnia o milosci pisze lisciki kwiatk...a podczas tej przerwy zaklaa juz profil na portalu randkowym i przez przypadek zaglada do mojej kolezanki!:O nie mam pretensji ale po co to pieprzenie ze tak mu zalezy itp..Ja jakbyłam zakochana to wiele miesiecy nie mogłam szukac nikogo innego...tak kochałam byłego. Na tym polega meska milosc nie ta to inna byle by byla jakas do przytulania..stad takie desperackie zagrywki..Dzisiaj sie odezwal że teskni to kazałąm mu spadac

Gość hahahahhahahahahaa
miałam bardzo podobnie:D

Gość deetete

Gość łowca cipek numer 1
a ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić ?

Czasami myślę że kobiety powinny brać przykład z facetów. I zamiast tkwić jak debilki przy jakimś chamie albo odchorowywać ileś tam lat jakiegoś palanta to postąpić jak facet :)

Gość wiewiórka ale ty chyba
dawno dobrze zbolcowana nie byłaś albo masz cieczke to nic nie poradze chyba że raczej potrzebujesz bolca

Gość lucian B
to nie jest meska miłość do kobiety. Trafiłaś niestety na niedojrzałego palanta, facet tak nie postepuje tylko jakiś gówniarz . Daj sobie z nim spokój - radze pzdr

Gość lucian B
Tez nie generalizuj, SA tacy i tacy trzeba miec tylko oczy otwarte i od razu nie leciec na pierwszy lepszy komplement