Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmn

tak sie zdolowalam..

Polecane posty

Gość mmmn

siostra mojego meza byla w ciazy,wczoraj urodzila,to ja caly czas do niej pisalam dzwonilam pytalam co i jak,pocieszalam-bo przenosila,nakupowalam torbe ubran miseczek buteleczek,a ona -super swietnie urodzila wszystkim zdjecia malego powysylala a mnie totalnie ominela..nie wiem to glupie ale nie chce w ogole tam teraz isc..jakos sie strasznie zawiodlam..myslalam ze jestem normalna ich rodzina a tu taki zwod;/

Gość mmmn
czy to dlatego , ze ja wiejska dziewczyna z czerwonymi rekami wżeniłam się do bogatego magisterskiego domu?

Gość mmmn
raczej jest na odwrot ale przeciez nie o to tu chodzi..i bynajmniej to nie ja zle sie zachowalam..prostak prostakiem pozostanie

Gość mmmn
:(

Gość mmmn
chama w perfumach wykąpać , i tak będzie gnojówką śmierdział

sluchaj za tęskni za toba jak bedzie potrzebować to co jej dałaś,nie przejmuj sie.chcialaś pomoc,liczylas na jej reakcje widocznie nie potrafi tego docenic:)

Gość mmmn
nie podszywaj sie,a jesli juz to rob to z glowa.. porzeczko,a Ty bys poszla na moim miejscu? wiem ze i mi moze minac pozniej bede sie glupio czula,ale tak sie nie olewa..a jeszcze sie usmieje jak beda chcieli abym podawala;/

Gość mmmn
no ale jak wlasnie potrzeba pomocy wie gdzie zadzwonic a w takim momencie potraktowala mnie jak smiecia jakiegos:(:(

Gość mmmn
może dlatego , że się spiłam na ich weselu i chciałam by mnie orkiestra rżnęła? ale przecież to już było jakiś czas temu. nie można zapomnieć , wybaczyć?

Gość mmmn
to wszystko co chciales/as napisac? malo interesujace

Gość mmmn
dobra,nie przeszkadzam.milego wieczoru wam wszystkim

Gość mmmn
a jaki jest numer telefonu do rezerwacji?

Gość mmmn
mąż w Anglii a ja bym się z kimś przespała bo juz mnie kurwica z tego wszystkiego bierze

Mój mąż nigdy nie mial z nimi za dobrych stosunkow choc to jego siostra,sam powiedzial ze glupio sie zachowala i przez to jesli ja nie pojde on takze..tylko czy to cos da?niby dziecko nie jest niczemu winne;/

to ja,tyle ze pewnie zaraz znow bedzie jakis podszyw:/ ale ludzie sa wredni:(

To daj sobie spokój. Skoro mąż też jest po twojej stronie, nie narzucaj się, bo nauczysz tę kobietę tego, że będzie cie później już zawsze wykorzystywała. Zobaczy, że jesteś naiwna i będzie z ciebie ciągnąć jak z dojnej krowy. A dziecko dzieckiem - nie twoje, nie angażuj się. I tak wiele dla niego zrobiłaś. Pamiętaj honor i godność, to wszystko co masz i musisz ich strzec!

spokojnie masz swoj nick ... to raczej nikt sie nie podszyje...a to taka mentalnosc ludzie nie przejmuj sie robią to z nudow i glupoty...;F

czyli wogole nie isc? tak bylo z pierwszym dzieckiem,nawet wolne bralam by z nim siedziec bo ona musiala cos tam sobie pozalatwiac.. teraz tez kupilam niezla wyprawke a tu taki zonk..nie wiem chyba wysle meza niech idzie i to da bo juz myslalam zeby i ta wyprawke zostawic,bylaby dla kolezanki..

teraz to i pod kazdy nick sie podszyja nie wiem jak oni to robia;/